Oglinzi si tapet dormitor pe site ul de decoratiuni DecoStores

31 octombrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Daca doriti sa schimbati atmosfera locuintei dumneavoastra prin achizitionarea unei oglinzi deosebite sau prin schimbarea tapetului din dormitor, puteti gasi toate articolele si materialele de care aveti nevoie pe site-ul de decoratiuni DecoStores. Cele cateva zeci de modele de oglinzi asteapta sa fie admirate si comandate online de catre dumneavoastra de la magazinele partenere, avand finisaje speciale si rame confectionate din diverse materiale deosebite. Astfel, pretul unei oglinzi de dormitor produsa de firma Ixia, avand rama din lemn de pin vopsita in alb, este de 616 Ron, iar un model cu suport de podea si finisaje vintage costa 1390 Ron pe site.

Daca doriti piese de mobilier care sa va ajute sa obtineti decoratiuni interioare in stil vintage, sau daca sunteti pasionati de stilul minimalist si ultramodern caracteristic designerilor din nordul Europei, va recomandam acest site de decoratiuni.

Numeroase sortimente de tapet dormitor pe site-ul DecoStores

Tapet in nuante naturale, specifice stilului nordic, alaturi de multe alte accesorii si articole de calitate, va asteapta pe DecoStores pentru a va ajuta sa aduceti o nota de prospetime locuintei dumneavaostra. Cu peste 700 de modele de tapet dormitor DecoStores va promoveaza o mare varietate de modele ce va vor inspira pentru a obtine acel gen de decoratiuni pe care vi-l doriti.

Avand modele geometrice speciale sau imprimeuri florale delicate, modelele de tapet disponibile pe DecoStores se vand la preturi ce depasesc 170 Ron, putand atinge suma de 1389 Ron in cazul unor modele mai deosebite.

Site-ul de decoratiuni DecoStores va propune oglinzi dormitor cu design vintage sau modern, pentru decoratiuni speciale

Oglinzi dreptunghiulare, cu rama simpla sau finisata in stil retro, va asteapta pe DecoStores alaturi de alte articole de mobila de dormitor, iar producatori precum Tomasucci propun modele de oglinzi rotunde, cu sistem de agatare pe perete.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram