Bricomix ro O sursa de energie pentru familia ta

31 octombrie 2016
Autor:
Fortin

Cum sa fim siguri de alegerea pe care vrem s-o facem in privinta achizitionarii unor astfel de produse, cum sunt masinile de spalat vase incorporabile? Fiind unul dintre cei mai importanti furnizori din mediul online, Bricomix isi adapteaza oferta electrocasnicelor in conformitate cu cerintele pietei, in stransa legatura cu producatorul si furnizorul acestora, astfel incat cumparatorii sa poata beneficia de cea mai avantajoasa alegere.

Acest aspect este foarte important pentru ca clientii pot achizitiona produse ultramoderne la prețuri accesibile. Prin accesarea site-ului, dotarea locuintei dumneavoastra se face doar printr-un simplu click. Produsele sunt comandate online, plata fiind posibila prin intermediul cardurilor bancare, in conditii de maxima securitate. In plus, magazinul asigura plata in rate. Aceasta facilitate este un avantaj pentru potentialii clienti ce nu-si pot permite sa plateasca suma integral.

Fiind intr-un continuu proces de dezvoltare si inovare, magazinul online aduce spre comercializare tehnologii dintre cele mai noi cum sunt cele cu ecran tactil, acces prin wi-fi la sistemul de programare, telecomanda la distanta etc., aspecte cu o prevalenta foarte mare in randul cumparatorilor.

Accesand site-ul Bricomix.ro veti putea gasi o varietate de electrocasnice incorporabile. Acestea se remarca prin faptul ca pot fi amplasate in orice spatiu locuibil, putand fi pastrate si in locuri cu totul inedite asigurand un design modern al mobilei din casa dumneavoastra. Pe langa faptul ca preiau o parte din activitatea din bucatarie, se mai remarca si prin faptul ca au mai multe programe de spalare precum si functii suplimentare, cum este functia de uscare. In plus, aceste masini pot fi integrate sub blatul mobilei de la bucatarie si chiar in dulapuri verticale, astfel incat se pastreaza cu usurinta in locuri usor accesibile, fara a crea vreun disconfort.

La Bricomix veti gasi o multime de modele pentru masina de spalat vase incorporabile , printre care:

Masina de spalat vase complet incorporabila dotata cu 6 programe de spalare, control electronic, clasa A+ si o capacitate de 10 seturi;
Masina de spalat vase complet incorporabila cu o capacitate de 9 seturi, cu 6 programe de spalare si 4 nivele de temperatura, avand de asemenea si un panou de comanda;
Masina de spalat vase incorporabila de tip clasa A++, dotata cu o capacitate de 10 seturi, 9 programe diferite de spalare a vaselor, control electronic si, in plus, afisaj digital al datelor.
Masina de spalat vase Beko complet incorporabila, clasa A++, cu 6 programe de spalare, control electronic cu afisaj de tip LCD.

Pentru Bucuresti si zonele limitrofe este transport gratuit la domiciliu, pentru comenzile ce depasesc suma de 600 Ron. In tara, transportul se realizeaza prin curierat rapid, iar costul depinde de greutatea produselor.
Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati site-ul Bricomix.ro sectiunea Contact sau sunati la numarul de telefon: 0732 610 473.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram