Ceasuri dama Fossil de firma oferite de site ul de ceasuri 360Mall

31 octombrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Ceasurile marca Fossil ne surprind prin designul rafinat si aspectul placut, combinate cu calitatea mecanismelor si precizia acestor articole elegante, pline de originalitate. In continuare, vei afla detalii despre o platforma ce promoveaza articole de la acest brand, alaturi de multe alre produse de la producatori renumiti.

Daca iti doresti un ceas cu design inedit, poti opta pentru un articol chic din colectia Casio: varianta G-Shock Pink Camouflage este acum disponibila la un pret ce trece de 600 lei. Vei putea fi extrem de eleganta in aceasta vara alegand variantele originale promovate pe site-ul de accesorii. Mii de modele de ceasuri cu design deosebit va asteapta la sectiunea ceasurilor pentru dama de firma a site-ului 360Mall, specializat in promovarea unora dintre cele mai noi modele propuse de marii designeri. Astfel, puteti alege accesorii de acest tip provenite de la Michael Kors, avand cadrane elegante si curele din aliaje inoxidabile, colorate in nuante desoebit de discrete de auriu sau argintiu, deseori avand aplicatii ingenioase de pietre decorative.

Ceasuri dama Fossil de calitate pe site-ul 360Mall

De exemplu, puteti vedea pe site un model de ceas Fossil Stella prevazut cu bratara din aluminiu de culoare portocalie, avand carcasa din aliaje inoxidabile cu o nuanta argintie si inchizatoare tip fluture. Ceasurile din aceasta categorie includ mecanisme japoneze de inalta precizie si sunt rezistente la apa (5 atm). Sute de modele de ceasuri marca Fossil pentru dama sunt prezentate pe 360Mall, aceasta bogata platforma, dintre care ies in evidenta numeroase articole provenite de la acest producator prevazute cu curea in nuante deosebite de portocaliu sau roz. Alaturi de acest model inedit, multe alte articole de marca va asteapta pe paginile platformei online.

Un alt accesoriu de la acelasi brand, avand carcasa decorata cu aplicatii din pietre si bratara intr-o nuanta superba de aur roz, este disponibil pe site la pretul de 699 Ron. Gama preturilor incepe in jurul sumei de 300 Ron, putand ajunge la limita superioara de 1030 Ron.

Site-ul de cesuri 360 Mall va propune diverse modele de ceasuri dama de firma

Atunci cand ne dorim produse de calitate, este de preferat sa cumparam un ceas de la branduri mari, iar site-ul 360 Mall va pune la dispozitie numeroase variante de astfel de accesorii. Daca va doriti produse de marca de pe site-ul de ceasuri 360Mall veti constata ca aceasta platforma reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri, datorita calitatii produselor originale promovate. Aici veti descoperi variante stilate pentru orice tip de tinuta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram