Sisteme de expunere pentru expoziții concepute pentru vizibilitate versatilitate și mobilitate

28 octombrie 2016

Companiile care participă în mod frecvent la târguri și expoziții au nevoie, în „arsenalul de marketing” de o serie de materiale și suporturi publicitare pe care să le poată transporta ușor, să le poată monta rapid și, în același timp, să ofere o putere de expunere cât mai mare, astfel încât să atragă atenția și să ghideze clienții potențiali către stand. Aici intervin propunerile de sisteme de expunere de la Flags.ro, un furnizor de soluții publicitare outdoor și indoor pentru expoziții, târguri și nu numai.
Una dintre cele mai populare propuneri Flags.ro printre clienții companii participanți la târguri și expoziții sunt sistemele de expunere „EXPO” deoarece îndeplinesc principalele criterii de evaluare pe care clienții le consideră importante pentru un suport publicitar fiabil în condițiile utilizării specifice în cadrul evenimentelor. Sistemul de afișare propus este recomandat pentru o vizibilitate crescută atât prin forma sa neconvențională, cât și prin posibilitatea imprimării pe ambele părți. Suprafața imprimabilă poate primi o grafică prin care să se atragă atenția, ea putând fi împărțită în funcție de formele suportului, gândite în așa fel încât să poată ghida privirea vizitatorului prin mesaj, subliniind elementele principale ale acestuia.
Din punct de vedere tehnic, suportul este construit din țevi de aluminiu foarte ușoare, și care dispun de un sistem de montare care facilitează transportul. Componentele suportului sunt numerotate, astfel încât, în faza de asamblare să existe cât mai puțin loc de eroare. În plus, aluminiul are și o durată de viață extinsă. Pe cadrul asamblat se poate prinde apoi materialul textil imprimat printr-un sistem conceput pentru asigurarea unei întinderi corespunzătoare. Odată fixat, materialul textil imprimat va asigura o expunere de calitate.
Dimensiunile suportului au fost gândite astfel încât să-i maximizeze vizibilitatea chiar și în spații aglomerate. Astfel. La cei 2,45 m înălțime, 1,50 m lățime maximă în partea superioară și 97 cm lățime în partea de jos, sun șanse minime să treacă neremarcat. Bineînțeles, un rol esențial în atragerea atenției vizitatorilor îl va avea conceptul grafic imprimat pe materialul textil. Un mod de abordare ar fi găsirea unei variante în care partea superioară să fie folosită pentru captarea atenției, pentru ca mai apoi, pe măsură ce se apropie de stand, vizitatorul să descopere detalii legate de profilul și oferta expozantului.
Sistemul de afișare „Expo” propus de Flags.ro s-a dovedit a fi o unealtă de marketing importantă în cadrul târgurilor și expozițiilor. Cei care l-au utilizat au sesizat un interes mai mare pentru standul lor, în defavoarea altor standuri care nu aveau elemente atât de vizibile pentru atragerea atenției vizitatorului.
Despre Metropolis Sibiu
Metropolis COM SRL este o companie cu sediul central în Sibiu, fondată în anul 1994. Compania, o afacere de familie, a crescut și s-a impus, în primă instanță, pe piața locală prin servicii profesionale de imprimare. Exponențial dezvoltării afacerii s-a derulat și procesul de evoluție a sistemelor tehnologice de producție utilizate în vederea extinderii gamei de produse și servicii. Calitatea a fost, este și rămâne principiul pe baza căruia compania a reușit să se extindă la nivel național.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram