Elemente de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi tigla ceramica

28 octombrie 2016
Autor:
Content SEO

Tigla ceramica este o solutie extrem de eficienta si de populara in randul utilizatorilor. Este si normal, in conditiile in care un acoperis tigla ceramica poate sa asigure izolatia de care ai nevoie, rezistenta pe termen lung si un confort sporit. Acest tip de acoperis de tigla este demonstrat a fi foarte bun inca de pe vremea romanilor, asadar, poti sa il achizitionezi cu maxima incredere. Chiar si asa, inainte de a face o achizitie, este bine sa tii cont de o serie de lucruri.

Tine cont de structura de rezistenta a casei

Tigla ceramica este grea, avand o greutate de pana la 10 ori mai mare decat tigla metalica. Astfel, o structura slaba de rezisteta poate sa creeze probleme si chiar sa duca la prabusirea acoperisului. Angajeaza un specialist care poate sa calculeze cantitatea de tigla ce poate fi pusa pe acoperis. Este bine sa tina cont de toaate elementele si conditiile meteo, cum ar fi zapezile abundente.

Tine cont de partea estetica

Culoarea tiglei influenteaza aspectul intregii casei, asadar este un aspect important Pentru a alege culoarea incearca sa obtii cat mai multe informatii din timp. Fa cat mai multe poze cu acoperisurile care iti plac, analizeaza mediul inconjurator si descopera acele culori care intra in armonie cu restul casei. Alegerea culorii trebuie sa se faca in familie.

Tine cont de accesoriile necesare pentru acoperis

Nu doar tigla va fi pe acoperis, ci si o serie de accesorii. De regula, acestea sunt trecute cu vederea, fiind, in aparenta, banale. Accesoriile pot sa contribuie la greutatea acoperisului, dar si la aspect. Tiglele de aerisire, burlanele sau alte elemente strict necesare trebuie sa fie luate in calcul, atat pentru cheltuieli, cat si pentru comportamentul ulterior al acoperisului.

Tine cont pe cine alegi sa iti monteze acoperisului

Cei pe care ii angajezi trebuie sa fie profesionisti. Fiecare detaliu trebuie sa fie bine executat, in asa fel incat sa nu existe scurgeri, mucegai, igrasie sau desprinderi de tigle. Asigura-te ca alegi o firma de incredere, chiar daca platesti ceva mai multi bani. In caz contrar, vei avea de suferit pe viitor si vei avea cheltuieli mari si batai de cap cu reparatiile. Analizeaza putin firma cu care lucrezi, descoperind de cat timp este pe piata, ce garantie ofera sau care sunt review-urile altor utilizatori in ceea ce ii priveste.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram