Lansare website eylash market ro

26 octombrie 2016
Autor:
Content SEO

Iubitoarele de extensii gene fir cu fir si de o imagine perfecta, au de ce se bucura. A fost lansat site-ul Eylash-market.ro, un adevarat paradis pentru gene. Este un magazin unde poti gasi  gene false smocuri, extensii pentru sprancene, gene banda, accesorii si elemente de ingrijire pentru ele, adezivi si toate informatiile de care ai nevoie.

Aspectul site-ului!

Eyelash-market reprezinta in totalitate femeia anului 2016. Cu o nuanta calda, fucsia, cu elemente simple si usor de folosit si cu o multitudine de produse destinate genelor, magazinul te atrage din prima clima. Nu trebuie sa te astepti la la un site colorat peste poate si nici la unul greu de inteles. Eyelash-market este simplu si eficient, oferind informatiile necesare exact acolo unde te astepti sa le gasesti.

Produsele

Eyelash-Market se adreseaza, in principiu, profesionistilor: stilisti, make-up artisti sau cosmeticiene, ceea ce inseamna ca toate produsele au o calitate superioara. Toate produsele sunt testate inainte de a fi vandute, in asa fel incat totul sa fie perfect. Pe langa produse propriu zise, magazinul ofera si cursuri de calificare si perfectionare pentru aplicarea genelor fir cu fir. Daca iti doresti sa inveti cele mai bune tehnici in acest sens, poti sa participi cu usurinta si foarte ieftin la aceste cursuri.

Relatia cu clientii

Chiar daca vorbim despre un magazin nou, exista cateva elemente care " tradeaza" o relatie foarte buna cu clientii. In primul rand, toate informatiile de care ai nevoie sunt prezente pe site si sunt bine explicate. De la modul in care se livreaza produsele pana la diversi termeni de utilizare sau date despre firma care comercializeaza produsele, toate informatiile sunt prezente.

De asemenea, relatia cu clientii se bazeaza si pe o multime de reduceri si de fidelizari. Ai posibilitatea de a achizitiona vouchere cadou, primesti discounturi substantiale, care se cumuleaza in timp si beneficiezi de o livrare rapida si eficienta a produselor.

Eyelash-market este, asadar, un magazin destinat genelor si sprancenelor, in care poti avea totala incredere daca esti un prfesionist in domeniu sau daca pur si simplu iti doresti gene de calitate pe care sa le aplici de unul singur.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram