Copertinele din sticla de la Securit International sunt alegerea ideala pentru orice intrare

24 octombrie 2016
Autor:
Fortin

Daca va doriti si alte produse din sticla pentru modernizarea locuintei, Securit International va asteapta cu produse variate: copertine, balustrade, compartimentari, uși, pereți, pardoseli, mobilier si scari.

Protectie si siguranta oferite de copertinele din sticla de la Securit Internațional

Daca va doriti copertine din sticla, Securit International va sta la dispozitie cu o gama variata de produse in functie de preferinte. Astfel, daca va alegeti instalarea de copertine din sticla, trebuie sa stiti ca este o tehnica moderna si eleganta, ce are scopul de a oferi protectie impotriva razelor ultraviolete, a ploii sau a zapezii.

Aceste copertine din sticla sunt mult mai rezistente, astfel ca ofera siguranta datorita sticlei securizate. Cu ajutoul sticlei, casa va avea un aspect deosebit prin produsele noi care pot fi alese pentru a imbunatati sufletul locuintei. Aceste copertine din sticla sunt alegerea ideala pentru a fi instalate la intrarile locuintelor, la bloc, centre comerciale, institutii private sau institutii publice.

Astfel, noua metoda de acoperire a variatelor suprafete are avantajul de a imbina elementul de functionalitate cu cel de siguranta.

Numeroase tipuri de copertine

Tipurile de copertina din sticla sunt puse la dispozitie in mai multe varinate:
Copertine din sticla cu sistem de prindere spider. Cu ajutorul acestui sistem, suprafata care se vrea acoperita poate fi de dimensiuni mai mari, iar sticla se fixeaza prin elemente de prindere si pozitionate pe bare orizontale ce sunt prinse in tavan sau pe un schelet metalic.

Clientul poate alege sticla securizata, clara, ultraclara, sablata, colorata sau serigrafiata.
Copertine din sticla cu sistem de prindere tip talpa. Aceste copertine au rol de protectie a peretilor si a intaririlor sau de acoperire a variatelor cai de acces in diferite locuri.

Copertinele din sticla cu sistem de prindere tip ancora reprezinta alegerea ideala pentru a oferi protectie si siguranta unei suprafete, datorita sticlei securizate disponibila in modele si în grosimi diferite, in fuctie de preferintele clientului.

Copertine din sticla cu sistem de prindere tip sabie. Aceste copertine reprezinta un produs creativ, rezistent si foarte usor de montat in locurile unde se doreste protectia de ploaie, de razele soarelui sau de zapada.

Cum se achizitioneaza copertine din sticla securizata de la Securit International?

Daca va doriti copertine din sticla de diferite grosimi si modele, Securit International va vine in ajutor cu o gama diversificata de astfel de produse.

Securit International este alcatuita dintr-o echipa de profesionisti, care au scopul de a executa lucrari ca la carte. Pentru comenzi, puteti accesa site-ul: www.securitinternational.ro, unde aveti posibilitatea de a plasa o comanda online sau la numarul de telefon 021.321.31.77.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram