Oferta producator mobilier inox Cominox ro

21 octombrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Cominox, cel mai important producator de mobilier inox din Romania, ofera  de peste 10 ani servicii pe piata romaneasca, fiind axat pe crearea de mobilier de lux. Ca producator principal pentru majoritatea furnizorilor din intreaga tara, ofera servicii de calitate ca si producator de rafturi pentru retailer. Serviciile sunt de inalta calitate, folosind aparatura performanta de prelucrare a inoxului.

Specialistii firmei ComInox isi creaza modelele 3d realizand testarea produselor de inox pentru o mai buna calitat .Produsele de mobilier ale firmei sunt utilizate in mai multe incinte avand ca fapt calitatea lor. Cotat ca producator general de mobila din Romania, aceasta firma mentine calitatea dar asemenea performanta datorat faptului ca utilizeaza aparaturi de ultima generatie si o echipa de profesionisti in domeniu, producand cele mai calitative produse in incinta fabricii sale.

Firma este dezvoltata din peste 40 de angajati care pun accent pe calitatea produselor ,seriozitatea firmei reusind sa dezvolte o piata foarte ampla pentru creatiile sale.

Oferta producator de mobilier ComInox

Firma ComInox executa lucrari de confectionare incluzand montajul balustradelor de inox pe piata mobilierului adaugand piata constructiilor civile incluzand produsele executate din fier forjat. Echipamentele de mobilier ale firmei fiind utilizate de industriile medicale dar si de industria home design cu o calitate exceptionala pot aduce un plus de aspect locuintei dumneavoastra datorita aspectului mobilierului de lux. Crearea mobilierului se efectuateaza cu aparaturi ca TRUMPF 3030 aparatura profesionala de debitat cu laser ce ajuta la prelucrarea pieselor de inox la o calitate mai buna.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram