ADELINA RUSU – primul designer vestimentar din România care își lanseaza colecția printr un videoclip dedicat alaturi de GOLAN

19 octombrie 2016

,,Nice to Meet You” este o colecție creată pe principiul de autoportret
Fiecare piesă din colecție are un nume și o poveste inspirată din întâmplările sau trăirile reale ale Adelinei Rusu. GOLAN a reușit să creeze și să transpună sentimentele acesteia printr-o piesă muzicală, dar și prin videoclip și o arată pe Adelina Rusu, pregatită să se afișeze în fața întregii lumi.

Brandul ADELINA RUSU a fost creat pentru acele femei puternice și dinamice care sunt un simbol al eleganței și al luxului. Pentru a putea avea un control deplin al calității și designului, fiecare articol de îmbrăcăminte este realizat ,,in-house”, de la schiță până la produsul final, cu o echipă talentată și instruită în realizarea produselor rafinate, de înaltă calitate. Articolele de îmbrăcăminte, semnate ADELINA RUSU, dovedesc mare respect și înțelegere a tehnicilor couture, având atributele de lux atemporal, rafinament și perfecțiune.

Această colaborare se remarcă prin unicitate și nonconformism ,,made in Romania”, asemenea principiilor de business care stau la baza brand-ului.

Mai multe detalii și fotografii despre brand și colecție puteți găsi pe site-ul Adelinei Rusu sau pe paginile rețelelor de socializare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram