Hidroizolatia teraselor circulabile din ce in ce mai performanta

18 octombrie 2016
Autor:
Content SEO

Hidroizolatia teraselor circulabile, mai ales atunci cand vorbim despre hidroizolatia blocurilor de locuinte, este extrem de dificila. Daca nu este bine facuta sau daca nu sunt alese materialele cele mai bune, exista sanse mari de infiltratii si de disconfort serios pentru cei ce locuiesc la etajele superioare. Din fericire, exista materiale din ce in ce mai performante, cum ar fi Dakorit DV110 89 V, cu ajutorul carora hidroizolatia poate sa capete un aspect deosebit si o eficienta maxima.

Ce este Dakorit DV110 89 V?

Este un produs pe baza de poliester, adus si promovat in Romania de Hydro Business Solution, ce ofera o permeabilitate excelenta atunci cand este integrat in plastic lichid si poate sa confere stabilitate. Este ideal pentru constructiile noi si pentru renovari, pentru consolidarea straturilor de protectie a acoperisurilor si pentru etansarea zonelor plate de pe acestea.

In cuvinte mai simple, Dakorit are rolul de a arma membrana lichida si a-i oferi rezistenta. Membrana lichida este compusa din alta solutie, numita Dakorit Bitufiex 20 B.

Ce este Dakorit Bituflex 20 B?

Este o emulsie bituminoasa pe baza de cauciuc, ce reprezinta izolatia propriu zisa si este foarte usor de aplicat. Ceea ce este foarte interesant este faptul ca adera bine la scantei, la caldura radianta si la infiltratii, prezentand proprietati foarte interesante, cum ar fi elasticitatea si pulverizabilitatea. Aplicarea acestei solutii se face pe acoperisurile din Bitum si pe placile din ciment armat cu fibra, fiind o solutie perfecta pentru zidarie si beton, pentru placi din fibrociment sau pentru bazine de decantare.

Ce contine o astfel de solutie?

Compozitia solutiei pentru hidroizolatii este realizata din bitum, polimeri, emulgatori si materiale de incarcare. Avantajele sale sunt descoperite in urma unui numar mare de teste si de experienta practica, acumulata atat de expertii Hydro Business Solution cat si de cei din Germania.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram