Uleiul de cocos face minuni pentru parul dumneavoastra

18 octombrie 2016
Autor:
Fortin

Prin utilizarea acestui tip de ulei se poate obtine inmuierea parului,a cresta va fi mult mai stralucitor iar aspectul de imbunatatit nu va ezita sa apara in cel mai scurt timp. Prin urmare, o simpla cutie de ulei de cocos aflata la indemana poate deveni cateodata salvatorul parului nostru. In acelasi timp, uleiul de cocos este extrem de versatil, astfel incat acesta se potriveste tuturor tipurilor de par.

Din alt punct de vedere, acest ulei este extrem de accesibil, uleiul de cocos avand un pret pentru toate buzunarele. Insasi faptul ca este atat de usor de gasit si atat de ieftin face din acest produs un must have pentru fiecare fata care tine la sanatatea parului sau.

Modul de folosire a uleiului de cocos pentru par este extrem de simplu. Avand o forma solida, acesta trebuie un pic incalzit pentru a deveni maleabil si intr-o forma lichida. Procesul de incalzire poate fi realizat in orice recipient care permite punerea acestuia pe foc. De asemenea, incalzirea mai poate avea locsi prin punerea recipientului cu ulei de cocos in forma solida intr-un vas cu apa fierbinte. Astfel se realizeaza o “baie” calda iar rezultatul este acelasi: uleiul de cocos se va transforma in forma lichida.

Reguli de utilizare ale uleiului de cocos

Cea mai frecventa forma in care se poate aplica uleiul de cocos pentru par este realizarea mastilor folosind acest ingredient. Cantitatile de ulei precum si de alte ingredinte folosite, ca de exemplu vitamina A sau alte combinatii de uleiuri, difera in functie de lungimea parului.

Se recomanda sa nu pregatiti prea multa substanta pentru utilizare caci daca ramane aceasta nu va mai putea fi reutilizata.
Atunci cand se utilizeaza doar uleiul de cocos simplu pentru par, fara a adauga alte ingrediente, este recomandat ca pentru parullung sa se foloseasca aproximativ 5 picaturi, iar pentru parul scurt intre 3-4. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca uleiul va fi aplicat pe toata lungimea parului si se va purcede la masarea parului, astfel incat acesta sa se imbibe in toate firele de par.

O alta regula de care trebuie tinut minte cand se foloseste uleiul de cocos este faptul ca acesta trebuie lasat sa se racoreasca, adica nu trebuie aplicat fierbinte, insa in acelasi timp aceasta nu trebuiesa ajunga din nou la forma solida.

De unde alegem ulei de cocospentru par de calitate.

Magazinul online Remediitraditionale.ro va ofera ulei de calitate care isi merita banii investiti. In plus acest ulei este extrem de usor de folosit, ceea ce transforma munca dumneavoastra intr-o adevarata joaca de copii si o placere a utilizarii acestuia.

Uleiul de cocos este la preturi accesibile iar pentru a il comanda trebuie sa intrati pe site-ul magazinului si sa plasati comanda online. Dupa care va ramane doar sa asteptati ca produsul sa soseasca la dumneavoastra acasa.
Pentru informatii aditionale despre efectele uleiului de cocos puteti contacta un reprezentant vanzari apeland 0744706005 sau 0769157527.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram