GIGI HADID CELEBREAZĂ COLECȚIA TOMMYXGIGI ÎN TOKYO

14 octombrie 2016

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță că supermodelul Gigi Hadid a călătorit la Tokyo în data 12 octombrie 2016, ca parte a turneului său global #TogetherTour. Itinerariul turneului lui Gigi începe de la New York, continuă prin Berlin și Milano până la Dubai, Tokyo și Shanghai pentru a vedea modalitățile în care oamenii din jurul lumii adaptează colecția TommyXGigi stilului local și personalității lor.

Gigi și-a început ziua întâlnindu-se cu influencerii locali, printre care Alexa, Rika Tachino, Julia Abe, Erika Gold, Elisa Baker, Matsu-you și Usuke Hida, la Kawaii Monster Café. Fiind creată pe un concept dezvoltat de cunoscutul art designer modern, Sebastian Masuda, cafeneaua iconică este un omagiu adus culturii pop Harajuku și modei.

Influencerii au discutat cu Gigi despre inspirațiile lor preferate din moda locală și au stilizat colecția TommyXGigi cu propria lor interpretare specifică orașului Tokyo. Gigi s-a întâlnit cu fanii și clienții locali la magazinul pilot Tommy Hilfiger din Omotesando, ocazie în care a prezentat ținutele sale favorite din colecția colaborativă TommyXGigi.

Colecția TommyXGigi cuprinde ținute sport pentru femei, încălțăminte și accesorii, inclusiv ceasuri, ochelari de soare și parfumul THE GIRL. Designul colecției reflectă viziunea unică a lui Gigi asupra stilului modern, fuzionat cu semnătura “classic American cool” a lui Hilfiger. Ținutele sunt lejere, tinerești și cool – este interpretarea adusă de Gigi stilului nautic, printr-o atitudine jucăușă și romantică.

Colecția TommyXGigi este disponibilă în magazinele selecționate Tommy Hilfiger. Premiera globală a colecției pe podium a avut loc în data de 9 septembrie la New York Fashion Week. Tommy Hilfiger a găzduit primul său fashion show față în față cu consumatorii, “#TOMMYNOW,” fiind disponibil către public. Această abordare inovativă rezonează cu implicarea pe care a avut-o Hilfiger în procesul de democratizare a modei, prin toate creațiile sale, inclusiv colecția TommyXGigi, disponibilă pentru cumpărare din momentul în care au fost prezentate pe podium.

Turneul global al lui Gigi prin diferite orașe, #TogetherTour, a început în data de 2 septembrie în Berlin, Germania, unde a participat la show-ul Bread & Butter by Zalando și unde a prezentat în premieră colecția TommyXGigi. De asemenea, a vizitat Milan și Dubai, și își va continua turneul #TogetherTour în Shanghai, începând cu 14 octombrie.
Supermodelul Gigi Hadid, Alexa, Rika Tachino, Julia Abe, Erika Gold, Elisa Baker, Matsu-you and Usuke Hida.
Prietenii și fanii brandului sunt invitați să se alăture discuțiilor din social media folosind #TommyXGigi și #TogetherTour.
12 octombrie 2016
Kawaii Monster Café, Harajuku, Tokyo, Tommy Hilfiger Store Omotesando

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram