Kruger amp;Matz isi extinde portofoliul cu noua linie de boxe cu Bluetooth

14 octombrie 2016

Avantajul boxelor Bluetooth il reprezinta faptul ca poti sa asculti muzica preferata indiferent de locul in care te afli. In trecut, puteai face acelasi lucru cu ajutorul unui player boombox de mari dimensiuni. In schimb, boxele Bluetooth Kruger&Matz incap cu usurinta in orice rucsac sau geanta.

Boxa wireless Discovery de la Kruger&Matz este dotata cu Bluetooth 4.0, are o distanta de actiune de 30 metri, dar are si functie NFC, oferind posibilitatea de conectare rapida cu smartphone-ul. Datorita intrarii AUX si slotului pentru card micro SD, Discovery iti da posibilitatea de a asculta muzica direct de pe un card de memorie sau de pe un dispozitiv analog. Boxa are o baterie cu capacitatea de 2200 mAh, oferind astfel pana la 10 ore de ascultare continua a melodiilor preferate.
Discovery este boxa potrivita pentru cei care doresc sa isi petreaca timpul in aer liber cu muzica lor. Modelul are carcasa cauciucata pentru atenuarea socurilor. Mai mult, are specificatia IP67, ceea ce inseamna ca este rezistenta la praf si murdarie. Designul este de asemenea rezistent la apa.

Executive de la Kruger&Matz este o boxa portabila cu Bluetooth, echipata cu doua difuzoare puternice, fiecare cu o capacitate de max. 12,5 W, care te hipnotizeaza prin claritatea extraordinara a sunetului. In plus, bass-ul dinamic este mult imbunatatit prin tehnologia MaxxBass folosita. Pentru comunicarea wireless Executive foloseste tehnologia Bluetooth 4.0, avand o raza maxima de actiune de 30 m. Tehnologia NFC garanteaza o conectare rapida cu alte dispozitive. Cei carora le place sa asculte muzica de pe alte medii de stocare pot folosi intrarea AUX. Cu siguranta un avantaj suplimentar il reprezinta microfonul incorporat care transforma boxa Executive in difuzor pentru telefon, iar iesirea AUX te ajuta sa poti conecta o a doua boxa. Trebuie mentionat si portul USB care in combinatie cu bateria de 6600 mAh transforma produsul intr-un power bank.

Executive este un exemplu de dispozitiv ce combina intr-un mod fericit functionalitatea si designul. Aparitia moderna face ca boxa sa se potriveasca in orice camera, idiferent de decor. In plus, din oferta Kruger&Matz face parte si o statie de andocare dedicata, care te va ajuta sa mentii bateria incarcata. Acum nimic nu poate sta in calea unor momente extraordinare in compania muzicii preferate.

Beat de la Kruger&Matz, datorita celor doua difuzoare cu diametrul de 50 mm, iti asigura o excelenta experienta muzicala. Bluetooth 4.0 si tehnologia NFC iti permit conectarea rapida a boxei cu un smartphone sau o tableta si ascultarea playlisturile tale preferate. Beat este dotata cu intrare AUX, care iti permite sa asculti muzica de pe medii externe, cum ar fi un MP3 player si iesire AUX, pentru a putea conecta o boxa suplimentara. Bateria puternica de 4400 mAh iti asigura pana la 12 ore de muzica neintrerupta. Negrul clasic al boxei o face sa se potriveasca fara probleme in orice interior, fiind functionala, dar avand totodata un design modern.

Boxa portabila Solo de la Kruger&Matz are dimensiuni reduse, dar un difuzor de 40 mm care te va surprinde prin posibilitatile sale. Boxa ofera conexiune wireless prin tehnologia Bluetooth 4.0. In plus, este echipata cu slot microSD, care iti permite sa asculti muzica direct de pe cardul de memorie si intrare AUX, prin care o poti conecta la alte dispozitive care nu au Bluetooth. Designul boxei Solo merge mana in mana cu specificatiile tehnice. Dimensiunea compacta si carcasa cu stil te asigura ca te vei bucura de melodiile preferate oriunde mergi.

Boxele cu Bluetooth de la Kruger & Matz sunt disponibile online in magazinul oficial Kruger&Matz la urmatoarele preturi recomandate: Executive - 349 Ron, Beat - 299 Ron, Discovery - 249 Ron, Solo - 149 Ron.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram