Protectia completa a casei cu sticla laminata de la Securit International

13 octombrie 2016
Autor:
Fortin

Securit International, firma care a luat nastere in urma cu mai bine de 25 ani, este una dintre putinele companii care se ocupa cu realizarea acestui proces de imbunatatire a rezistentei sticlei la actiunea unor factori aferenti diferitelor situatii care tin de ordinul neprevazutului, dar care pot fi prevenite cu mult succes.

Diferenta majora intre sticla normala si sticla laminata

Cei care se intalnesc pentru prima data cu sticla laminata se intreaba, in mod firesc, care sunt diferentele intre sticla laminata si sticla obisnuita, cea care se gaseste, de obicei, peste tot pe piata de profil. In primul rand, stratul care este plasat la nivelul ambelor suprafete ale sticlei este reprezentat de o folie laminata, care functioneaza precum un zid.

Aplicarea acestor folii ii ofera sticlei laminate mai multa rigiditate decat cele clasice. In al doilea rand, acest folii aplicate pe sticla laminata joaca un rol extrem de important in prevenirea accidentarilor care pot fi cauzate de spargerea sticlei, deoarece bucatile raman prinse in interiorul foliilor, fara sa se disipe in mii si mii de bucatele, precum se intampla in cazul celor mai multe dintre sticle.

O multitudine de utilizari

Cand se vorbeste de sticla laminata, trebuie spus ca aceasta are o multitudin de utilizari – poate fi folosita pentru pardoseli, scari, balustrade sau alte obiecte care indeplinesc un scop vital pentru nivelul de confort al unei case.

Nivel de siguranta ridicat

Sticla laminata oferita de Securit International permite oricui sa redescopere si sa se bucure, in acelasi timp, de un sentiment de siguranta. Cu toate ca pare greu de crezut, acest sentiment este consolidat si intensificat si prin potentialul mare al sticlei de a opri pana si gloantele.

Iata de ce, in situatia in care o casa se afla intr-o zona cu un risc crescut al criminalitatii sau in cazul in care se doreste ca o locuinta sa fie cu certitudine aparata, chiar si atunci cand proprietarii nu locuiesc in aceasta, sticla laminata de la Securit reprezenta o idee de luat in considerare.

Sticla laminata dincolo de functionalitate

Un element atractiv referitor la sticla laminata, element de care se indragostesc majoritatea beneficiarilor unui obiect din acest material, este numarul infinit de posibilitati oferite de acestea in legatura cu designul. SecuritInternațional realizeaza designul pentru fiecare proiect, deoarece compania ofera numeroase posibilitati de personalizare.

Multiple modificari

Alt element de atractivitate al sticlei laminate este acela ca foliile folosite in realizarea acesteia este de asa natura incat reactioneaza foarte bine la schimbarile de design.

Mai exact, reactioneaza atat de bine la orice design incat isi pastreaza propritatile pe care le are cu privire la capacitatea de protectie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram