Deco Artis hainute botez costume populare pentru baieti si fete

11 octombrie 2016

Botezul unui copil reprezinta cu siguranta un moment unic pentru parintii si nasii sai. Sunt multe lucruri de care trebuie sa va ocupati ca parinte ca sau ca nas pentru organizarea botezului, iar alegerea hainutelor in care va fi imbracat copilul dupa ce este cufundat si scos din cristelnita este siguranta un lucru esential.

Daca va doriti un botez traditional alegeti hainute botez din portul popular. Imediat ce veti vedea aceste hainute atat de frumos lucrate veti intelege de ce se merita sa mergeti pe aceasta varianta. Portul traditional popular reprezinta o bucurie pentru orice roman, un apel la radacinile noastre ca neam. In plus, hainutele de botez din colectia portului popular sunt deosebit de frumoase.

Hainute botez pentru fetite
Iata ce contine un costum popular de botez pentru o fetita include o rochita alba cu detalii rosii, un batic alb, o catrinta, traistuta rosie si o pereche de incaltari populare traditionale (opincute). Acest costumas poate fi pastrat de catre parintii copilului ca o amintire placuta a evenimentului special. Hainutele de botez sunt fabricate din tesaturi naturale (bumbac, lana si in). Clientul are posibilitatea de a personaliza costumasul daca doreste o alta culoare pentru broderie si pentru tesatural. In plus, puteti solicita imprimarea numelui copilasului pe una din piese, iar pentru acest lucru nu veti plati nimic in plus. Piesele din costumas pot fi personalizate prin broderie iar dumneavoastra puteti alege ce culori sa foloseasca mesterii pentru atele de brodat. La cerere se poate imprima un mesaj special.

Comandand hainute botez din seria portului popular veti trai bucuria de a o imbraca pe viitoarea dumneavoastra finuta intr-un costumas unicat, personalizat conform dorintelor dumneavoastra si accesorizat asa cum doriti.

Toate aceste hainute botez pentru fetite sau pentru baieti se realizeaza la comanda tinand cont de masuratorile pe care le faceti copilului si pe care le transmiteti in prealabil celor de la magazinul Deco Artis.

Deco Artis este un magazin online special care va ofera posibilitatea de a comanda hainute botez asa cum va doriti, personalizate. Costumasele sunt de foarte buna calitate, din materiale naturale care sunt delicate cu pielea bebelusului. Pentru a plasa o comanda intrati pe site si completati un formular in care specificati detalii legate de varsta si dimensiunile copilului ce urmeaza a fi botezat. Veti primi comanda prin curierat rapid si veti putea ramburs. Profitati acum de cele mai avantajoase oferte pentru hainute botez.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram