Despre instalatii xenon

11 octombrie 2016

Toate instalatiile xenon pe care le comercializam beneficiaza de garantia de 1 an de zile. Preturile incep de la 109 lei opentru kit xenon economic balast standard 35W 12 V, pana la 455 lei pentru kit bixenon Canbus Pro 35W sau instalatie xenon Fast Start 55W cu incarcare rapida (utila pentru faza lunga).

Kitul CANBUS PRO 35W 12-24V contine pe langa cele doua balasturi si doua becuri Bixenon, cablajele si releul care se folosesc pentru schimbarea de la faza lunga la faza scurta si invers.

Pentru montare, daca veti cumpara o instalatie xenon trebuie sa stiti ca nu aveti in continuare nevoie de alte componente sau unelte in afara celor cuprinse in pretul de vanzare.

Multe persoane se intreaba daca pot sa-si monteze singure instalatia xenon. Raspunsul este ca da. Daca aveti cateva abilitati practice si cunostinte de mecanica puteti sa faceti singur instalarea fara probleme. In plus, dupa cum ati vazut fiecare instalatie xenon disponibila pe site-ul http://accesoriiautopam.ro/ vine insotita de un manual cu instructiunile necesare. Cand primiti instalatia xenon, desfaceti pachetul, verificati sa aveti foate piesele si cititi instructiunile din manual. Veti intelege imediat ce trebuie sa faceti pentru montarea instalatiei xenon.

Xenonul se poate monta pe o faza sau pe ambele faze. Daca vreti sa montati pe ambele faze fie trebuie sa achizitionati doua instalatii xenon, fie sa cumparati o instalatie xenon dubla (le gasiti sub denumirea de Bi-XENON). Asa de exemplu veti gasi in oferta noastra kit bixenon economic balast standard 35W 12V la 145 lei.

Credem ca este util sa mai stiti ca instalatiile xenon nu afecteaza in niciun fel oglinzile de la faruri. Asta pentru ca becurile XENON presupun utilizarea unei temperaturi mult mai mici decat cea intalnita pe becurile cu halogen. De asemenea, instalatiile xenon nu influenteaza negativ instalatia electrica a masinii pentru ca se alimenteaza separat de aceasta. Prin urmare, puteti achizitiona cu incredere instalatii xenon. Sunati-ne la 0744106652 pentru a va oferi suport in achizitionarea de astfel de instalatii sau daca stiti deja ce doriti intrati pe site-ul nostru si completati formularul online de comanda.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram