O terasa perfecta are nevoie de o pergola

10 octombrie 2016
Autor:
Fortin

Astfel: in functie de primul criteriu avem pergole pentru terase, de gradina, pentru constructii rezidentiale sau pentru afaceri precum restaurante, cafenele sau baruri, iar in cele ce urmeaza o sa centram discutia pe primele mentionate chiar pe parcurs o sa amintim toate tipurile de pergole existente pe piata

Pergole pentru terase- pentru casa sau afacerea dumneavoastra:

Fie ca discutam despre constructiile rezidentiale, fie ca doriti sa aduceti niste imbunatatiri afacerii dumneavoastra, vorbin in acest caz despre cafenele, baruri sau restaurante, terasele nu sunt complete daca nu au si o pergola frumos decorata.

Desigur: exista o sumedenie de variante dintre care puteti alege, iar unul dintre aspectele de care trebuie sa tineti cont se refera la copertinele cu care sunt prevazute: fixe sau retractabile si daca in cazul celor fixe lucrurile sunt destul de evidente; cele retractabile sunt de-a dreptul uimitoare.

Vreti sa va bucurati de soare si de vremea buna la un gratar in familie sau la o bautura racoritoare cu prietenii? Este suficient sa actionati mecanismul electric, iar terasa dumneavoastra devine una deschisa.

Daca vremea este capricioasa, iar ploaia pare ca vrea sa va strice ziua, prin aceeasi apasare de buton puteti inchide terasa si va puteti continua linistit activitatile fara ca acestea sa fie perturbate in vreun fel.

Tipuri de pergole pentru terase- lemn, aluminiu sau sticla:

Trecem in revista si ultimul criteriu de clasificare mentionat ceva mai sus si va informam ca cele mai populare pergole sunt cele din lemn. Avantajoase din punct de vedere financiar, usor de realizat dar cu o lista impresionanta de avantaje, daca va ganditi la achizitionarea unei pergole pentru terasa din lemn, pe langa toate cele mentionate, mai castigati si eleganta si rezistenta caracteristica materialului in sine.

Cea de a doua categorie foarte apreciata este reprezentata de pergole pentru terasa din aluminiu. Impresionant de rezistente la tot ceea ce inseamna riscurile mediului exterior, cu un aspect estetic extrem de placut si o simplitate care ii poate uimi fara efort si pe cei mai mari critici de frumos, aceste pergole pentru terasa au marele avantaj ca se incadreaza perfect intr-un design modern peste care timpul isi va lasa cu greu amprenta.

Am lasat ce este mai bun pentru sfarsit, pentru ca pergolele pentru terasa, din sticla sunt cu adevarat niste bijuterii; atat din punct de vedere calitativ cat si din punct de vedere estetic.

Pretentioase dar extrem de elegante, aparent fragile dar remarcabil de rezistente, pergolele din sticla se evidentiaza printr-o frumusete greu de descris in cuvinte dar si prin niste calitati precum durabilitate, permisivitate fara egal din punct de vedere decorativ si protectie suprema impotriva intemperiilor meteo.

Totusi, decizia finala nu o puteti lua decat dupa ce consultati catalogul online al celor de la: glasselements Merita!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram