Pulovere dama Ralph Lauren originale pe ShopAlert

10 octombrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Atunci cand garderoba ta are nevoie de o schimbare, mediul virtual iti ofera solutii interesante. Este bine sa fii la curent cu ultimele tendinte in materie de moda si sa alegi haine trendy, din colectiile marilor branduri de profil. In cele ce urmeaza, vom vorbi despre o pagina de fashion care a ales sute de mii de produse din ofertele site-urilor partenere.

Trendurile in materie de fashion ale fiecarui sezon indreapta ideile designerilor catre realizarea de noi modele de haine, iar internetul ne ofera o multitudine de variante chic. Pentru lunile anotimpului cald, magazinele online au pregatit o serie de rochii, accesorii, sandale, tenisi si chiar costume de baie. Site-ul despre care vorbim a selectat din ofertele magazinelor partenere articole vestimentare de la branduri mari pentru fiecare perioada a anului. Categoria puloverelor pentru dama originale din oferta ShopAlert cuprinde cele mai recente produse Ralph Lauren in materie de moda si aduce in atentia iubitoarelor de fashion idei chic pentru primavara sau toamna. Foarte practice pentru a intampina frigul unei zile de toamna, puloverele acestui brand sau ale altor designeri sunt caracterizte prin culori vii si texturi moi, calduroase. Astfel, puteti vedea aici variante in nuante de albastru, ciclam, verde, portocaliu, galben sau crem din materiale de calitatea casmirului.

Un model de pulover Ralph Cabled Cashmere costa 4890 lei, iar un cardigan gri deschis din bumbac are pretul de 724 lei. Un alt articol Ralph L din aceasta categorie care merita recomandat este un poncho de la aceeasi casa de moda cu model in dungi, disponibil la pretul de 869 lei.

Pulovere dama de la designeri celebri

Daca doriti sa achizitionati articole de dama de la designeri celebri, acesta este site-ul pe care il cautati. Doar la aceasta categorie, vor putea fi admirate mii de articole de firma intr-o paleta cromatica bogata. Acum puteti vedea puloverele chic pentru dama promovate pe ShopAlert si multe alte articole de la designeri precum Armani, Adidas sau Gucci, disponibile intr-o mare varietate de modele. Un pulover Hugo Boss de culoare neagra si cu maneca scurta costa 628 lei, iar un articol Michael Kors se vinde cu 317 lei pe site.

Pulovere dama Ralph Lauren, originale

Culorile vii sunt foarte apreciate de designeri. Tocmai de aceea, brandul a inclus in colectiile sale modele in nuante de rosu aprins, portocaliu, roz, turcoaz sau albastru intens. Incepand cu articolele accesibile din categoria puloverelor pentru dama de la Ralph Lauren (care costa intre 200 si 300 lei) si pana la piesele superbe cu pretul de apropape 5000 lei, aveti de unde alege de pe ShopAlert: astfel, un model Cashmere Crewneck costa 4854 lei, o varianta cu croiala Vneck de culoare alba are pretul de 827 lei, iar un cardigan crem din lana se vinde la 1703 lei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram