MP IFMA ofera cele mai sigure si accesibile platforme hidraulice pentru persoane cu dizabilitati

7 octombrie 2016

Cu gandul la nevoile fiecarui client in parte, MP IFMA, o companie cu 55 de ani experienta in domeniul proiectarii si montarii de ascensoare de mai multe tipuri, folosite in domenii diferite, precum si de scari si trotuare rulante, a inclus in portofoliul sau si platforme pentru persoane cu dizabilitati.

Proiectate cu scopul de a inlatura barierele arhitecturale, ascensoarele si platformele produse de MP IFMA dedicate persoanelor cu dizabilitati sunt proiectate in asa fel incat sa ofere cea mai buna experienta utilizatorilor, atat in ceea ce priveste performantele tehnice, cat si accesibilitatea, confortul si siguranta celor care le folosesc.

Ascensoarele si platformele pentru persoane cu dizabilitati din portofoliul companiei MP IFMA sunt ideale atat pentru plasarea in interiorul cladirilor, cat si in exteriorul acestora si sunt potrivite pentru instalarea in locuinte private si in cladiri publice, facilitand transportul persoanelor cu mobilitate redusa.

Greutatea suportata de o platforma hidraulica pentru persoane cu dizabilitati este cuprinsa intre 180 si 630 de kilograme, deplasandu-se cu o viteza de 0,15 metri pe secunda.

Compania MP IFMA isi desfasoara activitatea din anul 1961, implinind, anul acesta, 55 de ani de functionare. MP IFMA se poate lauda nu doar cu primul ascensor produs in Romania, in 1962, ci si cu milioane de clienti multumiti. Palatul Parlamentului, Comitetul Olimpic Roman, Academia de Studii Economice Bucuresti, Stadionul Arena Nationala si Primaria Sectorului 2 sunt doar cateva dintre cladirile care beneficiaza de ascensoare MP IFMA, construite din componente de calitate, rezistente si fiabile.

Pentru mai multe detalii despre platforme persoane cu dizabilitati, despre intretinerea si modernizarea ascensoarelor, precum si despre alte servicii puse la dispozitie de MP IFMA, accesati site-ul oficial al companiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram