Tabla zincata de calitate doar la Mesteru Manole

6 octombrie 2016
Autor:
Suits Advertising

Totul despre tabla zincata de la mesterumanole.ro

Magazinul online mesterumanole.ro va ofera tabla zincata cu diferite grosimi si diferite dimensiuni pentru ca dumneavoastra sa puteti comanda extrem de simplu si extrem de rapid produsul de care aveti nevoie. Tabla zincata este cea mai buna alegere pentru oricine isi doreste sa economiseasca bani si bineinteles sa aiba parte de calitate. Pentru specialisti, tabla zincata din oferta magazinului online mesterumanole.ro este un material cu o gama larga de utilizare si in anumite industrii cum ar fi: acoperisuri, poduri, constructii si chiar si auto.

Tabla zincata este probabil o tabla de otel asupra careia s-a aplicat un strat de zinc pentru a preveni coroziunea. Tabla zincata este acoperita cu zinc deoarece o protejeaza extrem de bine impotriva timpului si a coroziunii. Specialistii sustin ca tabla zincata nu rugineste niciodata desi are o durata foarte mare de viata si prezinta aceleasi propietati ca si tabla de otel.

Cu cat stratul de zinc este mai gros, cu atat rezistenta tablei zincate este mult mai ridicata. Specialistii sustin ca in zonele industriale se folosesc mult mai putin zinc decat in zonele rurale spre exemplu unde aerul este mult mai putin poluat.

Specialistii sustin ca tabla zincata este folosita in interior, durata de viata poate fi de 10 ori mai mare decat daca tabla zincata este folosita in mediul exterior.

Cand dorim sa taiem tabla zincata, este indicat sa folosim ghilotina si foarfeca pentru a nu supraincalzii tabla. Atentie mare daca taiati tabla zincata cu flexul, zincul o sa se deterioreze foarte mult si isi va pierde propietatile pe care acesta le ofera. La fel, gaurirea tablei nu este recomandata deloc.

Este recomandat ca imbinarea tablei zincate sa fie facuta cu ajutorul suruburilor si a niturilor. Tabla zincata poate fi de asemenea sudata, dar avand in vedere ca temperatura de topire a zincului este mai scazuta decat cea a fierului, stratul de zinc va fi afectat.

Unde se foloseste tabla zincata

Constructii – oblon, copertina, usa, perete separator, acoperisur, parapete

Masini – usa, aripa, plafon, capota

Electrocasnice – masina de spalat, frigider, aragaz, aer conditionat, ventilator, cuptor cu microunde

Alte utilizari – panouri electrice, carcase metalice

Pentru informatii si consiliere de specialitate il puteti suna oricand pe Mesteru Manole la unul dintre numere de telefon de mai jos:

Materiale de constructii / Metalurgice / Amenajari pentru interior: 0741 238 406

Instalatii si produse electrice: 0740 105 584

Instalatii termice / Instalatii si obiecte sanitare: 0740 105 588

Organe de prindere si asamblare / Scule si unelte / Protectia muncii: 0740 105 588

Pentru a vedea toata gama de produse disponibile online, accesati site-ul de mai jos.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram