BioSano ro Magazin online cu produse si suplimente alimentare

6 octombrie 2016
Autor:
Silkweb

Din dorinta de a furniza produse si suplimente alimentare de cea mai buna calitate, produse aflate in conformitate cu reglementarile normative din domeniu, magazinul BioSano activeaza pe piata si va pune la dispozitie produse la pret de producator.
Produse benefice sanatatii si alimentatiei precum fructe deshidratate, nuci, seminte, cereale, uleiuri, ceaiuri, sucuri, chiar superalimente precum spirulina si cosmetice pentru corp, par si fata se gasesc la BioSano intr-o gama diversificata, apartinand diferitelor marci de top din domeniu. Este important ca aceste alimente, o data achizitionate, sa vina in completarea unui stil de viata bazat pe o alimentatie corecta si corespunzatoare. Acestea nu pot inlocui o dieta normala, doar ajuta la mentinerea acesteia.
Fiecare produs aflat pe site detine o descriere proprie unde va puteti informa cu privire la compozitiile sale chimice, beneficiile oferite, gramaj, modalitati de consum, astfel ca totul este acoperit pentru ca dumneavoastra sa intrati in posesia tuturor informatiilor de care aveti nevoie pentru a alege produsul potrivit.
Puteti cauta produse in site in functie de afectiunea cu care va confruntati: afectiuni ale ficatului, alergii, imunitate scazuta, detoxifiere, obezitate. Veti gasi ceaiuri, comprimate, emulsii, fibre si alte produse sub diferite forme care va ajuta sa combateti problema.
Alaturi de BioSano, sanatatea dumneavoastra poate fi intretinuta cu usurinta. Pentru un plus de cunostinte, descoperiti mai multe sfaturi si articole despre produse citind blogul BioSano Periodic gasiti in aceasta sectiune informatii ajutatoare care sa vina in ajutorul dumneavoastra in cazul in care doriti sa aflati mai multe despre un anumit produs. De asemenea exista si sectiunea “Contact” sau suportul de chat care este disponibil pentru fiecare vizitator, iar aici puteti livra orice intrebare sau nedumerire cu privire la produsele aflate pe site.
Printre beneficiile enumerate anterior, BioSano se asigura sa indeplineasca urmatoarele:

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 lei. Pentru comenzile mai mici de 199 lei se percepe o taxa de transport de 12.9 lei. In cazul in care coletul este rupt, desigilat, ud, taiat, aveti dreptul de a refuza comanda. BioSano.ro nu expediaza colete deteriorate, insa pentru orice fel de neintelegere ii puteti contacta imediat.
Drept de retur al produselor in termen de 14 zile. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului si se recomanda utilizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Alegeti magazinul online BioSano pentru a va procura necesarul de vitamine, produse alimentare si suplimente care va ajuta sa va intretineti corpul sanatos. Tot pe acest site beneficiati de oferte saptamanale, vizualizati care sunt noutatile pentru perioada in curs si va asigurati aportul de produse care va ajuta in a va mentine sanatatea si vitalitatea!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram