S a lansat Programul Casa Verde

30 septembrie 2016

Intai de toate trebuie sa depuneti un dosar de finantare la Agentia pentru Protectia Mediului din judetul de care apartineti. Mai multe detalii referitoare la ghidul de finantare puteti gasi pe pagina Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor. Apoi veti astepta pana la 30 de zile aprobarea si semnarea contractului de finantare. Odata primita aprobarea, nu va ramane decat sa treceti la achizitionarea si montarea sistemului de produse inclus in programul “Casa Verde”. Dupa ce ati finalizat si acest pas vor mai trece aproximativ 60 de zile pana ce va veti recupera investitia.

Programul se poate aplica indiferent ca sunteti persoana fizica sau juridica. Va invitam sa cititi mai multe informatii despre intocmirea dosarului pentru achizitionarea de panouri solare cu tuburi sau plane, cazane, sobe sau seminee pe peleti, kituri panouri fotovoltaice sau pompe caldura aer/apa sau sol/apa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram