AutoGadget Lanseaza Folie Geam ro

29 septembrie 2016

Folie-geam .ro ofera o gama larga de tipuri de folie de la producatori precum LLumar, SolarZone, 3M, Suntek si Armolan. Toate foliile auto aplicate sunt din gama PREMIUM avand cel mai ridicat grad de protectie UV. Densitatile alese incep de la modelul cel mai inchis cu transparenta de 5% si merg pana la folia de Securitate si Protectie Anti-UV 80%.
Pe langa solutiile de folie auto Folie-Geam .ro ofera si servicii de aplicare folie arhitecturala in spatii rezidentiale sau comerciale. Folia arhitecturala are mai multe roluri printre care un rol decorativ, unul de protectie UV si izolare cat si unul antiefractie. Cu ajutorul foliei arhitecturale puteti bloca radiatia UV care poate deteriora suprafetele expuse la lumina directa a soarelui.
Folie-Geam .ro ofera servicii de consultata GRATUITE. Primul pas o reprezinta masurarea GRATUITA a suprafatei de sticla ce urmeaza a fi acoperita. Dupa definitivarea masuratorilor urmeaza alegerea tipului de folie care va fi aplicata si prezentarea ofertei finale. In functie de disponibilitatea clientilor si complexitatea lucrarii, aplicarea se va efectua intr-una sau in mai multe etape.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram