Pentru facturi mai mici la gaze Berluni recomanda centralele termice in condensatie

22 septembrie 2016

Una dintre cele mai mari griji ale populatiei odata cu revenirea sezonului rece este reprezentata de facturile la caldura. Totusi, exista si metode eficiente de incalzire a locuintei, astfel incat consumul de energie sa fie mai mic si, deci, facturile sa scada direct proportional. O varianta este instalarea de centrale termice in condensare de la Berluni, de unde clientii pot alege dintr-o gama variata de centrale termice de apartament.

In magazinul online Berluni, persoanele care sunt in cautarea unei centrale termice pe gaz in condensatie pot gasi diferite modele, fabricate de diferiti producatori, astfel incat necesitatile clientului sa fie validate de cel putin un produs.

Centralele termice trebuie alese nu numai in functie de preturi, ci si in functie de tipul de combustibil folosit, de dimensiunile centralei si, mai ales, in functie de puterea centralei. Pentru gasirea centralei termice de apartametn potrivite pentru o anumita locuinta, trebuie cunoscute dimensiunile casei si, apoi, calcuta puterea pe care centrala trebuie sa o aiba.

Datorita modului de functionare, centralele termice pe gaz in condensatie sunt cele mai eficiente centrale - au un randament mult mai bun decat centralele conventionale si sunt recomandate atat de catre producatori, acestea eliberand in atmosfera cu pana la 30% mai putine noxe.

Noua lege privind sistemele de incalzire sustine de asemenea achizitionarea unei centrale termice in condensatie - chiar daca pretul unei centrale termice in condensare este putin mai mare decat al unei centrale conventionale, diferenta de pret se amortizeaza in 2 ani de la instalarea acesteia, iar combustibilul necesar functionarii centralei este folosit la maximum. Astfel, o centrala termica in condensare va folosi mai putine gaze naturale decat una conventionala, iar valoarea facturilor va scadea odata cu volumul de resurse utilizate pentru incalzirea locuintei.

Asadar, pentru a avea facturi mai mici si pentru a dauna mai putin mediului inconjurator, este recomandata alegerea unei centrale termice pe gaz in condensatie.

Pentru informatii suplimentare privind preturile centralelor termice in condensatie, modele si modalitati de instalare, accesati site-ul oficial al magazinului online Berluni.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram