Servicii medicale de ultima generatie pentru bucuresteni in cadrul Centrului Medical Arena

20 septembrie 2016
Autor:
Content SEO

Bucurestenii pot opta de acum pentru servicii medicale oftalmologice, ecografice si cardiologie de ultima generatie, in cadrului Centrului Medical Arena. Infiintat in anul 2011, centrul medical a fost dotat recent cu aparatura medicala performanta pentru a permite o evaluare cat mai completa si precisa a pacientilor care le calca pragul.

Pentru a acoperi o arie cât mai bogată de specializări bazate pe cele mai des întâlnite afecţiuni în rândul pacienţilor, în cadrul Centrului Medical Arena funcţionează cabinete de cardiologie, ecografie, oftalmologie si optica medicala. In acest sens toate cabinetele au fost dotate recent cu aparatura medicala de ultima generatie.

Cabinetul de Cardiologie dispune atat de aparatura performanta cat si de personal medical profesionist pentru o diagnosticare moderna si corecta a pacientilor suferinzi. Ecografia cardiaca si arteriala se face la cele mai inalte standarde conform legilor europene in vigoare. Dotat cu aparatura ekg si ecocardiograf performant cu sonde pentru cord si vase, holter ekg, holter tensiune arterial, centrul permite evaluarea precisa si completa a bolnavilor cu afectiuni cardio-vasculare.

Cel de-al doilea cabinet important al Centrului este cabinetul de oftalmologie. Acesta se adreseaza atat persoanelor adulte cat si copiilor. Aparatura moderna cu care este dotat cabinetul cuprinde autokeratorefractometru Nidek din Japonia, tonometru noncontact Nidek Japonia, biomicroscop Nidek Japonia, perimetru computerizat pentru camp vizual, Optopol, teste pentru vedere binoculara, prisme pentru masurarea deviatiei strabice. Cu ajutorul acesteia pacienti pot beneficia de servicii precum masurarea refractiei oculare, inclusiv la copii, masurarea tensiunii intraoculare prin metoda noncontact si prin aplanotonometrie, examen biomicroscopic al polului anterior si al fundului de ochi, gonioscopie, examinare computerizata camp vizual, examinarea motilitatii oculare, deviatia strabica si a vederii binoculare.

Organizarea cabinetului este una eficienta pentru a reduce timpul de asteptare si disconfortul creat de acest aspect. Personalul medical este profesionist si prietenos cu atitudine deschisa in ascultarea problemelor intampinate de pacientii bucuresteni.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram