Profita de ultimele zile de vacanta

20 septembrie 2016
Autor:
Touch Media

Luna august ne ofera ultimele zile cu soare, iar acesta este cel mai bun prilej de mers la mare, mai ales cu cei mici, soarele nu este arzator, iar vremea e numai buna pentru un bronz sanatos. Soarele este foarte sanatos pentru organism, expunerea dupa o anumita ora, desigur progresiv si o crema ce va protejeaza impotriva razelor UV este tot ce aveti nevoie pentru o zi perfecta de plaja. Familiile cu copii aleg Eforie, o statiune ideala pentru cei ce vor relaxare in concediu, multe distractii pentru cei mici si o cazare ce acopera nevoile unei familii intregi.

Nu rata utimele zile cu soare! Daca nu ai reusit sa ajungi la mare pana acum, cu siguranta cei mici se vor bucura nespus daca va faceti bagajele si porniti intr-o aventura de un weekend pe litoral, pana la urma nu trebuie decat sa va rezervati un loc de cazare care sa indeplineasca toate conditiile necesare pentru o familie cu copii si gata, vacanta incepe! Familiile cu copii merg in Eforie atat pentru plaja, cat si pentru restul distractiilor.

Trebuie sa fiti atenti la detalii in ceea ce priveste cazarea atunci cand mergeti si cu copiii!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram