Calitatea alimentelor pentru caini

20 septembrie 2016

Calitatea alimentelor a fost intotdeauna cea mai mare preocupare pentru proprietarii de animale de companie si una dintre cele mai dificile provocari pentru producatorii de mancare pentru caini. Cainii au nevoie de combinatia potrivita de proteine, grasimi, umiditate, fibre si substante nutritive pentru a trai o viata sanatoasa. Ingredientele in combinatii gresite pot duce la o serie de probleme de sanatate.

Problemele fizice sunt doar jumatate din afectiunile ce pot afecta cainii, o dieta saraca cauzeaza deasemenea probleme de sanatate mintala la câini, inclusiv temperamentul agresiv si lipsa de concentrare.

Indiferent de tipul hrana aleasa, fie ca este umeda, uscata sau chiar homemade, cel mai important factor este continutul acesteia, ingredientele de calitate ce fac parte din compozitie sunt esentiale pentru o viata sanatoasa.

Cainii adulti necesita adesea mai putine proteine, deoarece acestia sunt mai putin activi iar in cazul in care sufera de artrita, sunt recomandate sortimente ce contin glucozamina si condroitina, ambele contribuie la atenuarea durerilor articulare si imbunatirea starii de sanatate.

Desi pretul unor produse super premium este mai ridicat decat al celor standard, beneficiile pe termen lung atat asupra sanatatii, cat si asupra sumelor investite in vizitele la medicul veterinar si tratamentele fac din hrana super premium cea mai buna alegere.

Alege animaland.ro pentru hrana super premium la cele mai bune preturi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram