Remediitraditionale ro contine o gama variata de masti de fata

16 septembrie 2016
Autor:
Fortin

Conform unor studii de specialitate, calitatea argilei este una superioara, si s-a constatat ca o singura utilizare a mastii de fata care continea argila, a modificat tenul spectaculos, reducand deshidratarea pielii cu 79%. De asemenea, a redus si aspectul scortos cu 41% si a imbunatatit claritatea pielii cu 68%. Pe langa toate aceste aspecte positive se adauga si faptul ca elasticitatea pielii, a dermei mai exact, s-a imbunatatit cu 24%, iar textura cu 106%. Asadar, e clar ca ridurile nici nu vor aparea pe fata carui utilizeaza aceste masti de fata pe baza de argila.

Pe langa toate aceste plusuri, se mai adauga si faptul ca este un bun ajutor impotriva acneei, intrucat indeparteaza suprafata uleioasa a pielii si incetineste aparitia cosurilor negre, iar pielea moarta este indepartata, redand stralucirea, specifica pielii sanatoase.

Cum se aplica aceste masti de fata? Foarte simplu!
In primul rand trebuie sa stiti ca nu trebuie folosite recipient sau linguri metalice. Puteti foarte bine sa folositi din plastic sau lemn, dar cred ca plasticul este la indemana oricui.

Asadar, intr-un recipient se amesteca 20 de grame de argila cu apa, pana cand se formeaza o pasta consistenta. Se poate adauga si ulei de argan sau de cocos daca doriti. Aceasta masca de fata se lasa sa actioneze minim 30 de minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta. V-am zis ca este simplu.

Mastile de fata din argila sunt indicate tenului sensibil in special pentru ca este cunoscut faptul ca are un continut ridicat in potasiu, dioxid de siliciu, magneziu si calciu. Un alt avantaj este ca nu contine parabeni sau alti compusi chimici, ceea ce inseamna ca acest produs este unul bio, indicat in multe afectiuni ale pielii.

Un lucru interesant despre argila este ca mai poate fi utilizata si ca alternativa a samponului sau sapunului pentru ca are putere mare de curatare si hidratare. Asadar, daca folositi masca de fata cu argila, tenul va fi hidratat corespunzator si curatat in acelasi timp.

Cum intrati in posesia mastilor de par?

Daca ati facut alegerea corecta de-a incepe sa utilizati masca de fata cu argila, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul acesta, www.remediitraditionale.ro, de aici veti putea comanda cata argila doriti pentru nevoie dumneavoastra.

De asemena, puteti comanda si uleiuri esentiale, care se pot combina cu argila, si astfel veti realiza cea mai hranitoare masca pentru fata, la un pret exceptional si fara sa apelati la cosmetice scumpe. Daca doriti sa vorbiti cu un consultant in acest domeniu, puteti apela la unul dintre numere de telefon: 0744706005 ; 0769157527.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram