Tencuiala decorativa de la Baupro ro pentru infrumusetarea locuintei tale

9 septembrie 2016
Autor:
Fortin

In continuare acestui articol vorbim despre cateva tipuri de tencuiala decorativa ideale pentru orice locuinta, dar si de unde puteti achizitiona astfel de tencuiala decorativa de calitate si la cele mai bune preturi. Campania “Toamna Fatadelor Baupro” (15 august – 15 noiembrie) este o campanie anuala de reduceri de preturi pentru tencuieli decorative pentru fatade promite multe alte surprize semnificative.

Tencuiala decorativa reprezinta ultimul strat aplicat pe o fatada, stratul care intampina prima data diverse intemperii ale vremii, raze ultraviolete, mucegai sau murdarie. Deci, dupa cum puteti observa, tencuiala decorativa are un rol protector foarte important pe langa cel care ofera o estetica deosebita locuintei dumneavoastra. De asemenea, trebuie sa mai stiti ca tencuiala decorativa poate fi atat pentru exterior, dar se poate folosi cu succes si in interiorul locuintei.

Tipuri de tencuiala decorativa

Un prim tip de tencuiala decorativa este cea acrilica. Acest tip de tencuiala se poate utiliza atat la exterior cat si la interior. Este realizata din aditivi speciali cum sunt granulele de marmura sau quartul si din rasini sintetice. Acest tip de tencuiala decorativa este de cele mai multe ori la case sau vile, dar si la blocuile din cartierele rezidentiale.

Un al doilea tip de tencuiala decorativa este cea siliconata. Acest tip de tencuiala se utilizeaza in special la exterior, deoarece este foarte rezistenta si se fisureaza extrem de greu. La baza acestui tip de tencuiala stau granulele de marmura, dar si diferiti aditivi siliconici, de asemenea prezinta o elasticitate foarte buna.

Un al treilea tip de tencuiala decorativa este cea silicatica. Acest tip de tencuiala se aplica in general la exterior, este extrem de rezistenta si are chiar si capacitatea de autocuratare. Aceasta tencuiala este realizata din silicat de potasiu.

Un ultim tip de tencuiala decorativa este cea speciala pentru socluri. Acest tip de tencuiala se preteaza la exterior si la interior. Are la baza granule colorate de quart si este ideala pentru socluri.

Daca doriti sa achizitionati un anume tip de tencuiala decorativa dintre cele enumerate mai sus, si nu numai, va recomandam sa accesati site-ul www.baupro.ro, unde puteti gasi numeroase alte informatii despre astfel de tencuieli decorative, iar la sectiunea contact, puteti gasi un numar de telefor cat si o adresa de mail la care puteti contacta reprezentantii Baupro.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram