OPTIblu lanseaza campania Back to School 2016

7 septembrie 2016

Nu mai e mult pana incepe scoala! In lista de pregatiri pentru scoala, pe langa rechizite, haine si incaltaminte, nu uita sa notezi si programarea pentru un consult oftalmologic.

Stiai ca aproximativ 10% dintre prescolari si 25% dintre scolari se confrunta cu probleme de vedere care ii impiedica sa se dezvolte armonios si sa exceleze in mediul academic?

Peste 80% din procesul de invatare la copii se realizeaza vizual. De aceea, un copil care nu vede bine, nu poate invata bine!

Copiii nu ne pot spune ca nu vad bine, astfel ca parintii trebuie sa fie atenti pentru a depista problemele vizuale. Daca cel mic sta tot timpul foarte aproape de televizor sau tine cartile prea aproape, isi freaca ochii frecvent cu manutele in timp ce incearca sa se concentreze pe ceva sau lacrimeaza si clipeste excesiv, este posibil sa aibe nevoie de o pereche de ochelari de vedere.

Un consult oftalmologic efectuat la o varsta frageda poate corecta sau trata cu succes unele afectiuni ale ochiului.

OPTIblu lanseaza campania “Back to school” pentru a le reaminti parintilor cat de important este ca un copil sa beneficieze de controale oftalmologice periodice. Controlul oftalmologic ar trebui efectuat la 6 luni, la 3 ani, inainte de inceperea anului scolar, urmand ca apoi sa vina la consult la fiecare 2 ani sau conform recomandarilor medicului oftalmolog.

Campania “Back to school”este valabila in perioada 25.08.2016- 30.09.2016, in toate magazinele OPTIblu.

Copiii cu varste intre 5 si 12 ani beneficiaza de ochelari de vedere de la 199 lei, pachet ce include consultatia, ramele, lentilele si montajul ochelarilor.

Nu uita sa iti programezi in prealabil micutul la un consult.

Vezi care este cel mai apropiat magazin OPTIblu aici: http://www.optiblu.ro/magazine/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram