Back To School: campania Libris

5 septembrie 2016

Aceasta oferta cuprinde titluri utile atat pentru prescolari si scolari, cat si pentru elevii de liceu sau pentru cei care se pregatesc de admiterea la facultati. In aceasta cuprinzatoare categorie de manuale scolare veti gasi circa 1.600 de titluri de culegeri auxiliare, peste 100 de dictionare in limba romana (de sinonime, antonime, paronime etc), lucrari practice, creative sau carti speciale pentru elevii din scolile profesionale (scoli de arte si meserii).

Preturile pornesc de la 6 sau 7 lei si ajung pana la 50 sau chiar peste 50 de lei. Astfel, pe www.libris.ro exista 650 de carti pentru elevi cu preturi situate sub 10 lei, peste 2.000 de titluri cu preturi cuprinse intre 11 si 30 de lei, 76 de lucrari cu pretul aflat intre 30 si 50 de lei si circa 35 de carti cu pretul peste 50 lei.

Va oferim doar cateva exemple: Memorator de limba si literatura romana la 5,7 lei, Memorator de matematica tot cu 5,7 lei, Abecedar in versuri cu doar 4 lei, Lecturile copilariei (recomandata pentru toate clasele gimnaziale) la pretul de 10 lei, Verbusoleta pentru verbele din limba romana la 7, 71 lei sau Ghid practic de economie pentru admiterea in invatamantul superior, la pretul de 20 de lei.

In marea "familie" a manualelor si cartilor scolare aflata pe mangazinul Libris gasiti toate seriile de manuale recoamandate fiecarei discipline de invatamant studiate in Romania, fara a uita de manualele pentru scolile profesionale.

De asemenea, Libris Brasov recomanda lucrarile ce contin teste de evaluare nationala pentru clasa a II-a, teste pentru BAC (toate insotite de solutii si bareme), teste de istorie pentru admiterea la Academia de Politie (utile celor ce se pregatesc pentru astfel de examene), teste pentru cei ce sustin examene din Geografie si multe altele.

Indiferent ca se urmareste dobandirea unor cunostinte elementare sau aprofundarea notiunilor insusite la diferitele materii scolare, pe www.libris.ro va stau la dispozitie sute de carti, culegeri si materiale didactice auxiliare, necesare tuturor elevilor, incepand din clasa zero si terminand cu anul IV de liceu.

Pentru a fi cat mai aproape de clientii sai, societatea Libris Brasov ofera transport gratuit prin curier rapid oriunde in tara si oricare ar fi valoarea coletului cu comanda dumneavoastra online.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram