De ce sa alegi un acoperis din tigla metalica?

2 septembrie 2016
Autor:
Content SEO

Planuiesti sa iti construiesti o casa sau vrei sa o renovezi pe cea pe care o ai deja? Te ingrijoreaza faptul ca nu stii ce tip de acoperis sa iti pui deasupra capului? In mod cert, cu totii ne dorim sa avem o casa cu un acoperis realizat din cele mai bune materiale, care sa reziste sute de ani si, totodata, care sa fie rezistent la conditiile extreme dure. Unul dintre tipurile de acoperisuri disponibile pe piata, care intrunesc toate aceste calitati din randurile de mai sus, este cel realizat din tigla metalica.

Desi exista guri care sustin faptul acoperisul din tigla ceramica are o calitate mai buna decat un acoperis tigla metalica, acest lucru nu este neaparat adevarat. Acoperisul realizat din tigla metalica prezinta numeroase avantaje, principalele fiind: montare rapida si facila, buna rezistenta in fata focului, vantului, apei si a tuturor conditiilor extreme, greutate mai mica comparativ cu tigla ceramica si disponibilitate intr-o gama larga de nuante, modele si tehnici de asamblare.

Sa nu uitam de garantie, un aspect esential pe care trebuie sa il luam in considerare atunci cand vine vorba de constructia unei case. Majoritatea firmelor ce produc si furnizeaza tigla metalica pentru acoperis ofera clientilor o garantie de cel putin 50 de ani.

Iata ce alte beneficii poate avea casa ta avand un acoperis din tigla metalica:

Acest material nu rugineste.

Dupa cum am mai mentionat, acoperisul din tigla metalica realizat in zilele noastre este construit astfel incat sa nu se strice in primii 50 de ani de la montare. Rugina este o problema cauzata fie de conditiile de depozitare nepotrivite, fie de nerespectarea regulilor in procesul de fabricatie.

In cazul in care materialul metalic de invelire a tiglelor nu este corect depozitat, apare probabilitatea de ruginire. Atunci cand cumperi materialul invelitor pentru acoperisul din metal, trebuie sa tii seama de modalitatea in care este stocata materia prima, dar si produsul final.

Acoperisul din metal nu este zgomotos.

Probabil ca ai auzit de la diverse persoane ca acoperisul din tigla metalica produce zgomote neplacute in momentul in care ploua sau cand apar pasarile pe casa. In mod normal, acest material nu ar trebui sa fie zgomotos. Daca, insa, apar astfel de zgomote, inseamna ca montarea tiglelor nu a fost realizata in mod corespunzator. Mai exista posibilitatea de iscare a zgomotelor pe acoperis atunci cand alegi sa montezi tigle metalice groase de 0, 35 mm. Specialistii sugereaza ca cea mai buna grosime este de 0,5 mm. Daca nu se respecta aceasta dimensiune, este posibil ca acoperisul sa produca zgomote puternice la contactul cu picurii de ploaie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram