Picteaza ti fatada casei toamna cu tencuielile decorative Baumit la un pret inteligent

1 septembrie 2016
Autor:
Fortin

Incepand cu data de 15 august, Baupro aduce in atentia clientilor produse calitative din gama Baumit. Am ales anotimpul toamna, deoarece casele isi pierd coloristica vie a vesmantului, astfel Baupro incearca sa improspateze fatadele prin tencuieli moderne.
Tencuiala decorativa, stratul ultim care se adauga pe fatada casei, are un dublu rol: sustine estetica casei si reprezinta totodata o bariera contra factorilor externi care pot afecta constructia cladirilor. Iar fatada, supranumita imaginea cladirilor este cea care necesita texturi, culori, materiale atent selectionate. Datorita Efectului Nanopor determinat de produsele Baumit, fatadele raman vesnic curate si stralucitoare, asigurand si un climat interior optim.

Baupro - de la galbenul pal, la rosul de foc aducem toamna toata in stoc
Tencuiala decorativa originala rezista in timp, la diferite intemperii, avand si un aspect placut. Pentru o protectie buna a zidului, va indemnam sa incercati produsele participante in campania „Toamna Fatadelor BAUPRO”, deoarece specialistii de la Baupro inteleg prin tencuieli decorative pentru fatada o gama de culori ce trebuie sa fuzioneze cu ambientul si personalitatea clientului, dar si calitatea pigmentilor si a ingredientelor minerale.

In continuare va vom prezenta produsul Baumit Nanopor, un produs premium, care prezinta o autocuratare prin fotocataliza.
Creati-va o lume noua prin produsele Baumit Nanopor:

Tencuiala decorativa Baumit NanoporTop.

Produs mineral, nu prezinta contractii la uscare, este incombustibil, rezista la conditii climatice severe, prezinta o aplicare usoara (manuala si mecanizata), 100% fara biocizi, protectie impotriva contaminarii. Pret redus: 195 00 lei;

Tencuiala decorativa Baumit SilikonTop. Tencuiala siliconica, rezistenta, preparata in structura striata. Ofera finisaj mineral si efecte de curatare cu proprietati speciale impotriva murdariei, prezenta aderenta la suport >0,3 Mpa. Pret redus: 175 00 lei;

Tencuiala decorativa Baumit SilikatTop.
Produs prezinta tencuaiala silicatica, pe baza de silicat de potasiu, permeabila la vapori, absorbtie redusa de apa. Fatada ramane curata datorita luminii, a aerului si efectului de fotocataliza, iar culoarea se pastreaza timp indelungat. Pret redus: 165 00 lei;

Tencuiala decorativa Baumit GranoporTop. Tencuiala organica, avand o gama larga de culori de unde puteti alege ceea ce se potriveste cu stilul dumneavoastra, foarte rezistenta la lovituri, prezinta o aplicare usoara. Pret redus: 135 00 lei;

Tencuiala decorativa Baumit DuoTop. Tencuiala striata, pe baza de rasini sintetice, economica. Pret redus: 105 00 lei;
Tencuiala decorativa MosaikTop. Utilizata in special in zona de soclu, impermeabila. Pret redus: 195 00 lei;

Tencuiala Grund Universal Baumit UniPrimer. Gata preparata pe baza de rasini sintetice, culoare alb, pret redus: 135 00 lei.
Mentionam faptul ca toate aceste reduceri vin in sprijinul clientilor prin Baupro.ro, firma care doreste sa ofere un anotimp al combinatiilor de culoare si textura plin de beneficii!

Cum achizitionati tencuieli decorative?

“Tomnaticii” va ghideaza…
In scopul achizitionarii unui astfel de produs tot ceea ce trebuie sa faceti este sa plasati comanda online, iar culoarea noastra va fi si culoarea ta!
Puteti sa efectuati comenzile telefonic in intervalul orar 08 00 – 17 00, apeland numarul de telefon: +40 356 440 740 sau la urmatoarele adrese de contact/ web: Strada Divizia 9 Cavalerie nr 29, Timisoara / [email protected] .

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram