Pergole retractabile – confort chiar si in cele mai ploioase zile

30 august 2016
Autor:
Zoom-Biz

In zilele calduroase de vara iti place sa petreci timpul liber pe terasa frumos amenajata? Sa te bucuri de caldura provenita de la soare, sa citesti cele mai interesante carti, sa savurezi cafeluta aromata? Dar ce faci cand afara ploua sau este insuportabil de cald? Ce faci cand trece vara si conditiile meteo nu mai sunt atat de prielnice? Pentru a avea parte de confort in orice anotimp alege sa montezi un sistem de pergole retractabile.

De unde poti comanda un sistem de pergole retractabile?

Un sistem de pergole retractabile este o alegere mai mult decat inspirata. Se moteaza foarte usor si rapid si iti ofera confortul mult dorit. Poti personaliza sistemul dupa bunul plac. In general aceste pergole retractabile se controleaza foarte usor din telecomanda. Poti opta si pentru un sistem de iluminare prin care poti controla intesitatea luminii, pentru un mediu ambiental cat mai placut. Ai parte de confort indiferent de conditiile meteo, chiar daca afara ploua torential sau este prea cald.

Comanda pergole retractabile prin intermediul companiei Pergola Lux si nu vei avea decat de castigat. Produsele pe care le promoveaza sunt de buna calitate si pot fi personalizate in functie de preferintele tale. Tu alegi dimensiunile sistemului si cum sa fie accesorizat. Intreg sistemul este rezistent fiind realizat din aluminiu extrudat, avand suruburile si elementele de imbinare fabricate din metal inoxidabil. Membrana ce intra in componenta sistemului este impermeabila, este testata in conditii de foc, nu se umfla, nu se micsoreaza, rezista la temperaturi extreme, se curata foarte usor, contine un strat de carbon pentru a impiedica efectul de sera. Poti opta pentru membrana de diferite culori, atat transparente cat si opace. Apeland la Pergola Lux ai garantia ca ai investit in cele mai bune si sigure produse de pe piata. Expertii de la Pergola Lux se ocupa de proiectarea sistemelor, montarea lor si asigura livrarea produselor oriunde in tara.

Pergola Lux promoveaza diferite modele de pergole retractabile. Acestea se diferentiaza prin arhitectura, prin dimensiun, prin felul in care se monteaza. Vei beneficia de sistemele care se potrivesc cel mai bine cu terasa ta. Preturile pe care compania le solicita sunt accesibile si sunt cele mai mici de pe piata.

Investeste in pergole retractabile de calitate superioara

Aceste pergole retractabile sunt ideale si in industriei HoReCa, acolo unde exista terase ce pot fi acoperite. Iti modernizezi terasa, iar clientii se pot bucura de serviciile pe care le prestezi chiar si in zilele ploioase. Prin iluminare sistemului de pergole programul poate fi prelungit chiar si noaptea.

Pentru a avea parte de confort chiar si in cele mai calduroase sau ploioase zile de vara, pentru a te bucura de terasa personala in orice anotimp alege sa montezi un sistem de pergole retractabile. Colaboreaza cu expertii de la Pergola Lux si vei beneficia de produse fiabile, care vor rezista chiar si in cele mai grele conditii. Pentru a contacta compania suna la numarul de telefon 0735.333.444 sau trimite un mesaj la adresa de mail [email protected]. Vei beneficia de pergole retractabile de calitate superioara, ce au un design deosebit si care iti ofera confort maxim.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram