Cum sa iti alegi culoarea perfecta pentru Extensiile BelHer din Par 100 Natural?

30 august 2016

Este foarte important ca in momentul in care ne hotaram sa achizitionam extensii din par natural, sa ne alegem culoarea perfecta pentru noi. Pentru a va usura acest proces, echipa BelHer va vine in ajutor prin prezentarea nuantelor de extensii din paletarul nostru. Astfel dumneavoastra cu siguranta va veti alege extensiile de par ideale.

Procesul de vopsire al Extensiilor de Par BelHer Remy Natural se numeste multi-ton, ceea ce inseamna ca in fiecare culoare de extensii se gasesc mai multe reflexe si tonuri care se imbina perfect cu parul dvs.

BelHer va propune extensii din par natural intr-o gama variata de culori, atat mono, cat si ombre.

Daca totusi nu gasiti o nuanta identica cu cea a parului dvs., puteti opta pentru vopsirea extensiilor, pana la doua tonuri mai inchis. Nu recomandam decolorarea extensiilor, pentru ca substantele chimice le pot deteriora.

In urma cu 2 luni, am lansat noua colectie de extensii stil Ombre, in nuante indraznete: blond/roz, saten/verde, saten/mov, negru/albastru. Le puteti vedea aici: http://www.belher.ro/199-gama-ombre

Daca vreti sa va schimbati rapid si de efect look-ul, incercati extensiile din par natural Remy BelHer, in culori naturale sau pastel, la moda anul acesta.

Pentru mai multe detalii si informatii vizitati magazinul nostru online: www.belher.ro sau Magazinul Fizic BelHer din Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr. 6.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram