Magazinul de acoperisuri va ajuta sa va alegeti acoperisul casei

29 august 2016

Acoperisul este partea superioara a unei cladiri. Functia principala a acoperisului este de protectie de ploaie, zapada, frig, vant, caldura si soare.

In functie de arhitectura cladirii, aspectul acoperisului poate fi diferit, insa elementul comun al tuturor tipurilor de acoperisuri il constituie structura de rezistenta.

Cum alegi un acoperis pentru casa ta?

Alegerea va fi una grea, deoarece pe piata exista materiale variate.

Va trebui sa analizati cu atentie si punctele pro si contra pentru toate tipurile de materiale care va intereseaza. Cele mai cautate sunt tiglele metalice profilate si usoare, tigla metalica in panouri mari, tiglele din ceramica, sindrila de lemn, dar si tabla cutata.

Insa alegerea poate fi limitata de forma acoperisului cladirii. De aceea ar trebui sa vorbiti cu arhitectul/proiectantul. Magazinul de Acoperisuri ofera consultanta de specialitate in ceea ce priveste alegerea acoperisului.
De asemenea, Magazinul de acoperisuri – Tacone va pune la dispozitie un portofoliu cu imagini cu case de unde va puteti alege acoperisul perfect.

In alegerea unui acoperis trebuie sa tineti cont si de faptul ca unele materiale pentru acoperisuri au nevoie de anumite sisteme de fixare, ranforsari sau altele. Acestea vor aduce costuri suplimentare si pot face ca efectuarea montajului sa dureze mai mult.

Garantia este un alt element important de luat in calcul. Magazinul de acoperisuri garanteaza calitatea montajului timp de 10 ani si 30 de ani garantie pentru orice tip de acoperis din tabla tip tigla.

Pentru a simplifica lucrurile, optati pentru un sistem de acoperis care sa includa profile, folii anticondens, elemente pentru ventilatie, jgheaburi, burlane si dispozitive de fixare.
Magazinul de acoperisuri pune la dispozitia clientilor sau toate aceste elemente. In plus, ofera consultanta gratuita in alegerea acoperisului potrivit. Cu o echipa de profesionisti va poate ajuta la montajul acoperisului, pentru ca totul sa iasa perfect.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram