Fiabilitatea un beneficiu de baza al catargelor din fibra de sticla

24 august 2016

Suporturile publicitare destinate utilizării în exterior au nevoie de o rezistență crescută la influențele factorilor de mediu, astfel încât să devină rentabile. Durabilitatea suporturilor publicitare și nu numai pe care le propune Metropolis Print prin Flags.ro este o prioritate a companiei care vine în fața clientului final cu un raport calitate-preț competitiv, dar și cu o serie de elemente de plus valoare. Fiabilitatea este unul dintre cele mai apreciate astfel de elemente, mai ales în cazul catargelor din fibră de sticlă, un element suport important în publicitatea outdoor, dar care își extinde rolurile dincolo de cele publicitare, ajungând la funcții reprezentative și simbolice, în cazul utilizărilor în fața instituțiilor publice, indiferent că sunt școli, spitale, primării, prefecturi, ministere sau alte instituții ale statului.
Steagurile publicitare, reprezentative sau simbolice de calitate au nevoie și de o susținere corespunzătoare pentru a fi puse în valoare la potențial maxim. Aici intervin catargele din fibră de sticlă de la Flags.ro care au fost concepute pentru o durată de exploatare extinsă chiar și în condiții meteo vitrege. Tocmai de aceea a și fost aleasă fibra de sticlă ca material de bază pentru construcția acestui suport publicitar. Fibra de sticlă are avantajul că este ușoară și foarte flexibilă, așa că devine o soluție perfectă pentru elementele care trebuie să reziste la vânturi puternice. Mai mult, are un grad de impermeabilitate ridicat, ceea ce nu o lasă să fie afectată de precipitațiile abundente, în modul în care sunt afectate suporturile metalice.
Fibra de sticlă nu se corodează și nu ruginește, ceea ce o face un material care presupune costuri de întreținere minime. În timp ce suporturile metalice trebuie vopsite periodic pentru a le actualiza stratul de protecție împotriva factorilor de mediu, fibra de sticlă nu necesită aceste operațiuni. Singurele lucrări de mentenanță sunt de natură cosmetică. În fiecare an, este recomandată curățarea catargului, operațiune care poate fi programată pentru a coincide cu schimbarea steagului.
Durabilitatea catargelor din fibră de sticlă Flags.ro este dată și de învelișul protector aplicat pe suprafața exterioară care asigură protecția împotriva razelor UV dar și altor elemente cu efect coroziv, inclusiv împotriva ploilor acide.
Un alt aspect important al rezistenței catargelor din fibră de sticlă este sistemul de prindere la sol. Acesta este conceput astfel încât să constituie o bază solidă pentru catarg, oferindu-i o priză de sol care rezistă în condițiile unei viteze considerabile a vântului.
Despre Metropolis Sibiu
Metropolis COM SRL este o companie cu sediul central în Sibiu, fondată în anul 1994. Compania, o afacere de familie, a crescut și s-a impus, în primă instanță, pe piața locală prin servicii profesionale de imprimare. Exponențial dezvoltării afacerii s-a derulat și procesul de evoluție a sistemelor tehnologice de producție utilizate în vederea extinderii gamei de produse și servicii. Calitatea a fost, este și rămâne principiul pe baza căruia compania a reușit să se extindă la nivel național.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram