Airsoft6 magazinul specialistilor in airsoft

22 august 2016

Airsoft-ul este un joc care capata tot mai multa popularitate in tara noastra, pe masura ce romanii descopera ca jocurile video de genul "Counter-Strike", "Delta Force" sau "Battlefield" pot fi transformate in realitate, pentru senzatii de neegalat. Evident, este mult mai intens jocul in care esti personaj real fata de jocul in care totul este doar virtual.

La airsoft se simuleaza de fapt un conflict militar, utilizandu-se echipamente ce sunt menite sa replice echipamentele militare reale. Drept munitie se folosesc bile din plastic de 6 mm. Actiunea jocului de airsoft poate avea loc in diverse spatii, de preferat in unele special amenajate, de exemplu in foste fabrici sau unitati militare ce au devenit intre timp ruine. Astfel, mediul este ca un camp de razboi, iar adrenalina creste.

Cei care cauta online airsoft in diverse localitati, de exemplu Airsoft Cluj, vor observa ca tot mai multe persoane sunt interesate de acest joc. Airsoftul este un hobby distractiv, sanatos si interesant. Pasionatii de arme si jocuri de razboi se vor simti in largul lor si asta fara a exista risc de ranire. Pentru ca totul sa se intample in bune conditii, este necesar echipamentul de specialitate, care se poate cumpara de la Airsoft6.

Interesant este faptul ca Airsoft6 ofera servicii de reparatie, upgrade si personalizare pentru replicile de airsoft, iar echipa lor tehnica este cea mai buna din Romania. In aceste conditii, fara indoiala, se poate spune ca Airsoft6 este magazinul specialistilor in airsoft. Personalul companiei a acumulat experienta relevanta, astfel ca poate oferi sfaturi la toate capitolele legate de airsoft. Mai mult decat atat, Airsoft6 are un canal de YouTube unde se fac prezentari ale replicilor si unde se ofera sfaturi pentru incepatori si avansati.

Abia descoperi jocul de airsoft sau, dimpotriva, vrei sa fii expert? Poti profita de recomandarile echipei Airsoft6. Replici airsoft, echipament tactic, accesorii airsoft, componente si consumabile - toate sunt disponibile in magazinul online. Pentru orice jucator, de mare utilitate este serviciul de service si ingrijire a armelor de airsoft. "Departamentul tehnic Airsoft6 va pune la dispozitie cunoasterea si priceperea acumulata de-a lungul timpului in acest domeniu, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de produsele preferate de airsoft, fara prea multe batai de cap", se precizeaza pe website.

Astfel, daca replica nu mai are aceeasi precizie ca la inceput sau functionarea ei este problematica, se pot gasi solutii. Desigur, oricand se pot face upgrade-uri, pe baza sfaturilor si recomandarilor oferite de expertii de la Airsoft6.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram