Momente de neuitat cu magician Constanta 0762838354

19 august 2016

Bijoux Events Constanta va pune la dispozitie magician Constanta! Este o firma de organizari evenimente ce realizeaza evenimente in tot judetul Constanta, avand o agenda ce cuprinde evenimente in toate orasele: Mangalia, Eforie, Saturn, Navodari, dar si in alte orase Cernavoda, Techirghiol, Medgidia, Murfatlar. In concluzie este o firma de organizari evenimente pentru zona sud-estica a tarii, avand o experienta de aproape 10 ani in domeniu, doreste sa-si extinda activitatea la nivel national, in anii ce urmeaza.
Un magician uimeste prin indemanarea sa si ne lasa de fiecare data cu gandul „oare cum a facut asta?” – tocmai aici sta magia momentului. Munca magicienilor a fost intotdeauna un lucru deosebit de greu, deoarece presupune pacalirea mintii umane, care este foarte agila si care are un spirit de observatie extraordinar. Magicienii s-au straduit sa faca din spectacolele lor adevarate opere de arta, si au realizat mereu noi trucuri magice cand acestea erau demascate de oameni.
In anul 1584 a fost scrisa o carte ce explica cum se realizeaza trucurile magicienilor, pentru a demonstra ca nu exista vrajitorie si magicieni folosesc metode naturale. Pana la Jean Eugene Robert-Houdin (1805 – 1871), show-urile de magie se tineau in piete, targuri, dar acesta a introdus spectacolele de magie in teatre si sali de opera. Astfel un magician a inceput sa imbrace haine elegante iar profesia de magician a inceput sa atraga foarte multi pasionati de aceasta arta.
Spectacolul de magie poate sa fie un spectacol de magie in mare parte interactiv in care invitatii vor lua parte la show si se vor amuza copios! Spectacolul poate dura 40-50 de minute dar ideal ar fi sa impartiti momentul in doua etape a cate 20 de minute. Trucurile magice vor fi dintre cele mai uimitoare si amuzante pentru copilasi, vor strani rasete si aplauze si vor incanta prin aparitii si disparitii de porumbei si iepurasi, trucuri cu carti, levitatii de obiecte si alte demonstratii de magie.
Un spectacol de magie se poate preta pentru orice eveniment in Constanta. Oamenii adora sa fie surprinsi si sa se simta speciali. Magicianul nostru va reusi sa surprinda toti invitatii prezenti la evenimentul dumneavoastra. Pentru un show de magie spectaculos, apelati cu incredere la magician Constanta.
Pentru a da un plus de mister petrecerii sau evenimentului dumneavoastra, va invitam sa apeleti la profesionistii nostri in materie de magie si iluzionism, care vor pune in scena un spectacol impresionant de magie cu trucuri de aparitie si disparitie de animale, levitatie si Close-up Magic, un numar extraordinar, in care se folosesc carti de joc sau alte obiecte mici. Contact la: 0762838354.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram