idei de cadouri cu care nu ai cum sa dai gres

19 august 2016
Autor:
Content SEO

Cadoul este un element social fara de care lumea ar fi mult mai trista si mai putin colorata. Cu siguranta, nimic nu poate inlocui zambetele celor mici in momentul in care primesc un cadou de la Mos Craciun si cu siguranta, nu exista moment mai placut decat atunci cand oferi ceva si vezi incantarea pe fata celui care primeste acel ceva.

Exista o adevarata industrie a cadoului si exista cadouri si cadouri. Unele sunt potrivite, altele sunt mai putin potrivite, ceea ce face cautarea unui astfel de produs sa fie destul de dificila. Daca trebuie sa oferi ceva si nu stii cu exactitate ce, iata cateva idei cu care nu ai cum sa dai gres!

Un cos cadou

Piata de cosuri cadou a devenit una uriasa. Cu un inceput timit in corporatiile unde se facea schimb de cadouri, cosul de cadou a ajuns sa fie foarte popular, indiferent de ocazie. Exista cosuri pentru cei mici, cosuri pentru cei mari, cosuri pntru femei, pentru barbati, pentru diverse ocazii cum ar fi zilele onomastice sau de nastere si evident, cosuri de Craciun si cosuri de Paste. Atunci cand esti in lipsa de inspiratie, un cos cadou te poate scoate din probleme.

O bijuterie

Bijuteriile reprezinta o valoare in sine, asadar, atunci cand nu ai ce cumpara, un lantisor, o bratara sau o pereche de cercei pot fi solutii cat se poate de inteligente, mai ales daca persoana careia ii oferi cadoul este femeie. Evident, o bijuterie este perfecta si pentru barbati. Trebuie sa ai grija totusi si sa te asiguri ca nu transmiti mesajul incorect. Un inel poate sa fie privit drept o cerere in casatorie si nu intotdeauna iti doresti asta.

Un produs hand made

Daca vrei sa impresionezi cu cadoul pe care il oferi, este timpul sa iti sufleci manecile si sa te apuci de treaba. Un tablou facut de tine, o sculptura sau o piesa din ceramica pe care ai realizat-o la un atelier specializat, pot fi cadoul perfect pentru orice persoana draga. Indiferent cat esti de stangaci, merita sa incerci deoarece vei starni, in cel mai rau caz, buna dispozitie si rasete.

Inainte de a cumpara un cadou tine cont de relatia pe care o ai cu persoana respectiva si incearca sa sapi in trecut pentru a descoperi ce ii place. Cu cat ai mai multe detalii, cu atat poti oferi cadoul mai bun.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram