BAUPRO lanseaza campania Toamna fatadelor BAUPRO

17 august 2016
Autor:
Fortin

Aceasta este cea mai buna ocazie de a (re)da casei dumneavoastra stralucirea pe care o doreati.

Tencuielile decorative acopera o gama larga de texturi si culori, fiind solutia perfecta pentru orice fatada. Fie ca doriti un aspect clasic, fie ca optati pentru unul mai modern si indraznet paleta este generoasa. Puteti alege o tencuiala gata preparata din gama Baumit Life: Baumit NanoporTop, Baumit SilikonTop, Baumit SilikatTop, Baumit GranoporTop , Baumit DuoTop, Baumit MosaikTop iar in completarea acestora recomandarea specialistilor BAUPRO este o vopsea speciala, precum Baumit StyleTop, Baumit ArtLine Lasur ori Baumit ArtLine Glitter.

Produsele participante la campania Toamna fatadelor BAUPRO sunt: Baumit NanoporTop 25 kg (culori pastel si inchis), Baumit SilikonTop 25 kg (culori pastel si inchis), Baumit SilikatTop 25 kg (culori pastel si inchis), Baumit GranoporTop 25 kg ( culori pastel si inchis), Baumit DuoTop 25 kg (culori pastel), Baumit StyleTop ( culori intense), Baumit MosaikTop 25 kg(36 modele) si grundul universal Baumit UniPrimer 25 kg(culoare alb).

1.Baumit NanoporTop

Aceasta tencuiala decorativa se remarca printr-un sistem inovator ce aduce o serie mare de beneficii. Nanotehnologia permite tencuielii sa respire si, in plus, sa aiba proprietatea de autocuratare cu ajutorul luminii. Rezultatul este o fatada mai aspectuoasa si mai curata pentru mai mult timp, in comparatie cu alte tencuieli. De aceea Baumit NanoporTop este fara doar si poate un produs premium.

2. Baumit SilikonTop

SilikonTop este o tencuiala decorativa pe baza de rasini siliconice potrivita suprafetelor pe baza de silicati sau de minerale. Are o buna rezistenta la murdarie, permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

3. Baumit SilikatTop

Ca si SilikonTop si SilikatTop este o tencuiala foarte permeabila la vapori, pe baza de silicati sau minerale si este indicata in renovarile cladirilor vechi afectate de umiditate sau saruri, si la cladiri izolate cu sisteme ce asigura permeabiliate la vapori.

4. Baumit Granopor Top

Este o tencuiala in strat subtire pe baza de rasini organice si se caracterizeaza printr-o rezistenta foarte ridicata.

5. Baumit MosaikTop

Tencuiala decorativa mozaic este o tencuiala in strat subtire ce protejeaza fatadele de ploaie si actiuni mecanice, fiind recomandata pentru socluri, peretii laterali ai scarilor, foaiere, etc.

6. Baumit DuoTop

Tencuiala DuoTop este una acrilica in strat subtire, pe baza de rasini si cu o structura fie striata (R), fie periata (K) si poate fi utilizata atat la interior, cat si la exterior.

7. Grund universal Baumit UniPrimer

Grundul este gata preparat si potrivit pentru aplicarea tuturor tipurilor de tencuieli decorative Baumit.
BAUPRO este distribuitor autorizat in Romania al brandului Baumit. De peste 5 ani misiunea Baupro este sa ofere romanilor solutii eficiente la problemele in special legate de fatadele cu tencuieli decorative si cele legate de termoizolatia cladirilor.

Produsele pe care le veti regasi in oferta Baupro sunt numeroase si raspund unor nevoi diferite: finisaje pentru fatade, sisteme termoizolante, sisteme de tencuieli, sape, adezivi si sisteme pentru hidroizolatii si placare, finisaje pentru interior, sisteme pentru restaurari si asanari. Indiferent de alegerea dumneavoastra rezultatul va fi acelasi: un imobil bine construit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram