A_BEST autorizat ANC pentru organizarea programului de calificare „Comunicare in limba engleza”

16 august 2016

Centrul de Limbi Straine A_BEST si-a completat portofoliul de acreditari pentru limba engleza cu inca o certificare

Bucuresti, 16 august 2016. A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania a fost autorizat sa organizeze programul de specializare pentru calificarea „Comunicare in limba engleza”, de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 129/2000, republicata.

Certificarea acordata de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) recunoaste Centrul de Limbi Straine A_BEST ca furnizor de formare profesionala pentru organizarea cursului „Comunicare in limba engleza” – nivel mediu (perfectionare), un curs autorizat de ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Diploma obtinuta in urma promovarii examenului „Comunicare in limba engleza” are valabilitate nelimitata in timp si este recunoscuta atat la nivel national, cat si in Uniunea Europeana. Totodata, diploma de absolvire este insotita de un supliment descriptiv care prezinta detalierea competentelor dobandite.

„Ne-am dorit aceasta acreditare in portofoliul nostru deoarece in ultimul an am inregistrat tot mai multe solicitari din partea persoanelor fizice care isi doresc sa urmeze un curs de limba engleza autorizat ANC. Din estimarile noastre, principalul motiv pentru care un astfel de curs este atat de cautat il constituie posibilitatea imediata de a obtine un job sau de a avansa in cariera, in special intr-o institutie publica”, declara Aura Ipate, fondator al Centrului de Limbi Straine A_BEST.

Programul de specializare pentru calificarea „Comunicare in limba engleza” permite unei persoane sa obtina anumite competente profesionale, cum ar fi imbunatatirea comunicarii in situatii conversationale de zi cu zi si de afaceri. Totodata, cei care promoveaza acest curs pot utiliza vocabularul acumulat la curs in contexte noi si astfel pot dobandi usurinta in asumarea diferitelor roluri in viata cotidiana si in afaceri.

Centrul de Limbi Straine A_BEST detine in portofoliul sau alte doua acreditari internationale pentru obtinerea unor certificate care atesta utilizarea cunostintelor de limba engleza in mediul de afaceri sau comunicarea zilnica. Este vorba despre certificarea ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages), care se adreseaza in special persoanelor care vor sa studieze in strainatate, celor care si-au propus sa lucreze in domeniul cercetarii sau sa obtina un loc de munca in tarile din Europa sau din lume. De asemenea, Centrul de Limbi Straine A_BEST este acreditat Pearson LCCI Qualifications (London Chamber of Commerce and Industry), pentru organizarea examenelor Pearson LCCI - English for Business. Certificatele Pearson LCCI sunt recunoscute international si sunt folosite ca instrumente de angajare de catre companii din toata lumea.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST a fost infiintat in 2008 si este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania. A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; testari LCCI; cursuri autorizate ANC; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram