5 pași catre succesul site ului tau în mediul online

16 august 2016
Autor:
Content SEO

Orice afacere, oricat de mica, ajunge sa fie prezenta in online. Este un curs natural al lucrurilor in anul 2016 si cu siguranta, acest lucru se va contura din ce in ce mai bine in viitor. Daca ai o afacere, indiferennt ca este vorba despre comert de produse sau despre servicii, trebuie sa te orientezi spre un site web si spre promovarea acestuia pentru a castiga un numar din ce in ce mai mare de clienti.

Iata 5 pasi care te ajuta sa obtii succesul pe care ti-l doresti intr-un timp scurt:

1) Creaza un site simplu!

Site-ul este important, insa contrar aparentelor, nu trebuie sa iasa foarte mult in evidenta. Este foarte important sa fie simplu si usor de utilizat de catre cei care doresc ceva de la tine. Alege o solutie comuna, pe care o poate folosi toata lumea cu usurinta.

2) Noteaza-ti toate metodele de promovare si incearca-le pe toate

Exista destul de multe variante prin care te poti promova online. Poti apela la servicii optimizare SEO, poti cumpara bannere, poti cumpara advertoriale, poti cumpara promovare pe retele de socializare, poti sa te promovezi chiar si offline sau la televizor. Este adevarat ca toate costa, insa trebuie sa le iei in calcul, pentru a descoperi varianta cea mai buna pentru tine. Incearca sa iti calculezi bugetul in asa fel incat sa poti incerca din fiecare cate putin.

3) Fa-ti un buget consistent pentru promovare

Bugetul pentru promovare trebuie sa fie unul mare, sau cel putin mare in raport cu bugetul intregii afaceri. Unii spun ca pentru inceput trebuie sa reinvestesti minim 50% din tot ceea ce incasezi. Probabil ca este mult, insa 30% din buget trebuie, cu siguranta, reinvestit in promovare.

4) Acorda o atentie speciala continutului

Cel mai important element pe care il vinzi pe un site este continutul. Cei care intra la tine pe site trebuie sa gaseasca informatii utile, care sa ii ajute. Este motivul pentru care trebuie sa acorzi o atentie sporita modului in care scrii articole, realizezi filmulete sau pui poze. Acestea trebuie sa fie relevante si sa spuna cat mai multe.

5) Cerceteaza piata

Este greu sa gasesti o nisa care nu are concurenta, daca nu imposibil. Inainte de a incepe sa construiesti un site, cerceteaza cu atentie piata. Dupa ce l-ai construit continua sa o cercetezi si sa descoperi partile bune sau mai putin bune pe care le ofera concurenta si care sunt elementele cu care poti completa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram