Cum arata o vacanta frumoasa cu copiii?

10 august 2016
Autor:
Touch Media

Sunt foarte multe pareri despre litoralul romanesc, despre cele mai frumoase plaje si statiuni, iar asta pentru ca parerile fiecarora sunt diferite si mai ales criteriile pe baza carora alegem, tocmai din acest motiv unele persoane vor plaje cat mai libere, iar altii vor muzica la maxim si aglomeratie, unii isi doresc apa adanca cat mai departe de tarm mai ales pentru copii, altii vor sa fie cat mai aproape, dar pentru o familie cu copii cea mai frumoasa statiunie ramane tot Eforie Nord. Cazarea in Eforie cu copiii este adaptata nevoilor celor mici, dar si celor mari.

Ce gasim frumos in Eforie Nord? Una dintre cele mai frumoase, ingrijite si amenajate plaje se afla in Eforie Nord, cu spatiu foarte mare atat pentru stat la soare cat si pentru jocuri pe plaja, hidrobiciclete, o multime de sporturi pe apa, iar din punct de vedere al sigurantei puteti sta linistitisunt foarte multe pichete pentru salvamari. Cazarea in Eforie este mult mai convenabila decat in restul statiunilor.

Plaja din Eforie este frumoasa, linistita, nisipul este fin, iar marea de un albastru azuriu superb, iar copiii se vor bucura de o intrare lina in apa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram