Tehnologie de ultima generatie in domeniul epilarii laser la DermaCare Clinique

9 august 2016

Tehnologia Flash X-Press este sustinuta de Diodele laser de mare putere, cu adancime de penetrare de 808 nanometri, ceea ce permite atingerea obiectivelor estetice si de frumusete intr-un timp mai scurt fata de alte tratamente laser, de exemplu, cele cu Intense Pulsed Light (IPL). Astfel, in cazul tehnologiei laser Flash X-Press, este posibil ca obiectivele sa fie atinse in doar 6-8 sedinte, spre deosebire de alte proceduri similare existente pe piata, care asigura rezultate in urma a 12-14 sedinte.
Avantajele majore ale acestui tratament sunt lipsa durerii si numarul mai mic de sedinte necesare, cu o durata mai scurta, comparativ cu toate celelalte metode de epilare definitiva existente pe piata.
Epilarea definitiva cu Diode laser dovedeste eficienta, indiferent de fototipul pielii, culoarea firului de par, zona ce se doreste tratata si sex. Rezultatele tratamentului cu Diodele laser sunt foarte bune, chiar si pe pielea bronzata, o noutate in domeniul epilarii.
Un alt avantaj, deloc de neglijat, este faptul ca epilarea progresiv definitiva cu laserul Flash X-Press va lasa pielea neteda, fara efecte adverse - roseata sau umflarea zonei tratate. In cadrul acestui tratament se utilizeaza o linie de produse profesionale care completeaza functiile aparatului si ofera pielii o stare ideala pentru acest tip de procedura, indepartand astfel posibilitatea iritarii. Linia de produse a fost dezvoltata special pentru procedurile Flash X-Press si se numeste Neo D-Derm.
Etapele tratamentului cu Flash X-Press
In functie de tipul pielii si zona supusa actiunii Diodelor laser Flash X-Press, specialistii DermaCare Clinique dezvolta un plan de tratament personalizat.
Procedura de epilare progresiv definitiva incepe prin a curata pielea in profunzime, cu produse profesionale. Ulterior, se aplica gelul conductor pentru laser si ochelarii de protectie. Terapeutul selecteaza fototipul pielii pacientului si incepe procedura efectiva de epilare cu laserul. La final, gelul se indeparteaza, pielea este dezinfectata si se aplica o crema de protectie anti-inrosire, cu factor de protectie 50. Dupa epilarea laser, terapeutii recomanda folosirea in continuare a unor produse cu SPF si evitarea orele de varf pentru expunerea la soare.
„Prin epilarea progresiv definitiva, rezultatul este obtinut treptat. Cresterea firului de par implica un ciclu de 3 faze: crestere, stagnare si regresie. Pentru ca nu putem avea in acelasi timp toate firele de par crescute, sedintele se stabilesc la distanta de aproximativ 3-4 saptamani, lasand acest ciclu sa se repete. In epilarea laser se actioneaza in prima faza a acestui ciclu, atunci cand are loc formarea firului de par si cresterea lui. In cadrul unei sedinte se distrug radacinile firelor de par formate, iar la sedintele urmatoare se actioneaza asupra radacinii noilor fire. Dupa atingerea obiectivelor, trebuie sa se mai efectueze sedinte de intretinere, cel mai probabil, o data la 6 luni, in prima faza, apoi la un an.”, spune Cristina Zamfirescu, Specialist Cosmetica DermaCare Clinique.
Ca orice alta procedura similara, si in cazul tratamentului avand la baza Laserul Flash X-Press exista o serie de contraindicatii. Astfel, epilarea progresiv definitiva nu este recomandata mai devreme de 10 zile dupa si inainte de expunerea la soare, deoarece pot aparea pete pe piele. Totodata, terapeutii spun ca nu este indicata procedura laser mai devreme de 3 saptamani - 1 luna de la epilarea prin orice metoda de smulgere si aceasta este recomandat a nu fi realizata pe zonele tatuate. Pielea pigmentata nu ii permite laserului sa actioneze. In plus, in cazul unui tratament cu antibiotice, in urma interventiei laser pot sa apara pete maronii pentru ca acest tip de tratament are efect fotosensibil. Efectul poate fi similar si in cazul administrarii unor medicamente hormonale.
Procedura este contraindicata in timpul sarcinii si alaptarii. De asemenea, prin aceasta metoda nu se trateaza zona din jurul ochilor (unde pielea este foarte subtire) sau a ranilor deschise. Interventia nu este recomandata nici pe zonele de piele cu herpes sau in caz de psoriasis, zona zoster, vitiligo, lupus. Contraindicatii pentru tratament exista si in cazul cancerului de piele sau a oricarei alte forme de cancer activ, iar persoanele care au avut cancer nu pot realiza tratamentul mai devreme de 5 ani de la eradicarea bolii.
In luna august 2016, DermaCare Clinique ofera clientilor sai 20% discount la serviciile de epilare laser achizitionate. Pentru programari, sunati la 0722.665.704.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram