ELJ Automotive SA unul dintre cei mai mari producatori de componente din plastic

9 august 2016

Specializata in productia de componente auto si non-auto, realizate prin suflare, injectie, asamblare si termopresare, ELJ Automotive este o companie, cu o echipa tanara de peste 400 de angajati, care ofera nu doar solutii calitative, ci si o experienta in domeniul auto de peste 30 de ani. ELJ Automotive ofera si facilitati de masurare 3D, testarea materiei prime prin indicele de curgere, viteza de ardere sau continutul de cenusa si cantarirea de acuratete. Toate acestea in cadrul laboratorului ce se afla in curs de validare de catre Automobile Dacia S.A.
Incepand cu anul 2006 ELJ Automotive SA a devenit membra a grupului NCH Advisors Inc, din care mai fac parte si companii precum Netbridge (IT), Active International (companii de brokeraj), LibraBank (din domeniul bancar), Vel Pitar (companii din industria alimentara), Anticorosiv, Spiact, Electroaparataj, Sudarec, Ipromet, Energoutilaj, UMEB, Electrotehnica (companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor), United Capital (real estate).
In urma fuziunii prin absorbtie cu SC Energoutilaj SA, incepand cu luna noiembrie a anului 2013, ELJ Automotive SA a devenit societatea pe actiuni ELJ Automotive.
Odata cu intrarea in grup, cifra de afaceri a societatii a crescut constant si sustinut, iar oficialii ELJ Automotive mizeaza ca finalul anului curent sa aduca o cifra de afaceri de 25.000.000 de euro.
Mai mult decat atat, planurile pentru anul 2015 implica reducerea dependentei fata de un client cu sub 30%, dar si asimilarea de tehnologii noi si identificarea, urmata de realizarea de produse de nisa din domenii externe sectorului auto.
De atunci, compania este in continua crestere. Extinderea capacitatii de productie a componentelor auto, s-a realizat prin investitia a 7 milioane de euro, proiect cofinantat din fonduri europene.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram