Cel mai bun raport calitate pret pentru transport de persoane cu autocarul la Eurolines

8 august 2016

Eurolines, una din cele mai populare companii de transport de persoane cu autocarele din Romania, a reusit sa isi tina clientii aproape de-a lungul celor aproape 20 de ani de experienta in domeniu.

Cu o flota de 33 de autocare proprii, de la companii de renume precum Scania, Mercedes si Setra, la care se adauga cele ale subantreprenorilor cu care colaboreaza, Eurolines opereaza saptamanal peste 400 de destinatii din mai multe tari europene, printre care: Germania, Ungaria, Italia, Franta, Spania, Elvetia, Belgia, Olanda si Cehia. Alte destinatii spre care Eurolines ofera servicii de transport persoane cu autocarele, prin intermediul partenerilor, sunt Grecia, Portugalia, Anglia, Danemarca si Suedia, compania avand ramificatii in fiecare stat european.

Sub sloganul „Noi unim Europa”, Eurolines isi desfasoara activitatea de transport persoane autocar, aceasta fiind principala activitate a companiei, alaturi de alte servicii. Printre acestea din urma amintim serviciile de mesagerie, recomandari de hoteluri, expediere de colete, bilete de avion, inchirieri de masini sau autovehicule mai mari – microbuze, mini-autocare si autocare. In plus, clientii Eurolines pot urmari autocarul cu care calatoresc, sau prin care trimit pachete, prin GPS si pot afla, de asemenea, durata aproximativa a traseului si numele statiilor.

Eurolines garanteaza cel mai bun raport calitate pret, precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Serviciile Eurolines de transport de persoane cu autocarele se desfasoara in conditii care respecta standardele europene de calitate, autocarele fiind dotate cu aer conditionat, sisteme audio-video, grup sanitar si bar pentru racoritoare. Acestea simt igienizate si verificate periodic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram