Ceara de epilat

4 august 2016
Autor:
Zoom-Biz

Oferta pe care o au cabinetele cosmetice si magazinele specializate e una diversificata si poate include cartuse de ceara care sunt de unica folosinta, ceara cu miere si cu aloe vera, cu titaniu insa si cartuse de ceara de epilat cu ciocolata, si nu in ultimul rand ceara traditionala.

Ceara profesionala, de unica folosinta

In ceea ce priveste cartusele cu ceara care e de unica folosinta, utilizate la epilat si care fac parte din oferta pe care o au magazinele specializate, pot fi utilizate in scopul epilarii, inclusiv acasa, dar au utilizare mare si in cadrul saloanele profesionale de epilari.

Clientii sunt intotdeauna invitati sa consulte toate ofertele speciale ale pachetelor care includ aceasta ceara de epilat traditionala. Ofertele acestora sunt astfel gandite incat sa poata veni in sprijinul clientilor, tinad cont de nevoile cat si de posibilitatile acestea.

In acelasi timp, cabinetele cosmetice cat si magazinele specializate pot asigura intotdeauna calitatea produselor pe care le comercializeaza, acestea fiind intotdeauna de o calitate net superiora.

Epilarea facuta cu ceara aceasta de unica folosinta, nu mai este pentru nimeni un mister si deasemenea este metoda considerata a fi cea mai eficienta de indepartare a parul corporal care e nedorit. Rezultatul acestei epilari este unul durabil si atunci cand clientul doar aude anumite cuvinte cum ar fi de exemplu - igiena maxima, vizibil incepe sa se simta mult mai destins.

Kit-ul pentru epilat este considerat prietenul cel mai bun pe care il au femeile. Ele isi poti alege acele cartuse ce au o ceara de epilat traditionala, ceara de unica folosinta, tinand cont de tip de piele sau de parul pe care il au. In cadrul cabinetelor cosmetice si al magazinelor gasim o ceara de unica folosinta avand un raportul calitate-pret, considerat a fi cel mai bun. Oferta lor e una diversificata si va consta intr-o epilare facuta cu cartuse de ceara cu miere sau ceara care e de unica folosinta, ori ceara nacree, cu aloe vera, ceara roz care are titaniu, cu azulena, sau cartusele de ceara cu ciocolata si nu in ultimul rand, traditionala.

Utilizarea si efecte produselor din ceara

Desi multa lume stie in mare parte sortimentele de ceara de pe piata, cand sunt utilizate, este important sa se tina cont inclusiv de necesitatile fiecarei persoana.

Ceara de unica folosinta, cu miere, e de exemplu foarte maleabila, ceara nacree si ceara roz care are in componenta sa titaniu si se utilizeaza cand avem o pilozitate excesiva.

Ceara ce are in cadrul compozitiei sale aloe vera si azulena se utilizeaza in special atunci cand exista pilozitate avand un de grad mediu, sau in cazul pielii sensibile si/sau al cazurilor de iritatii post-epilatorii pe care le-a suferit pielea, asadar orice tip de piele isi gaseste in magazinele de specialitate tipul ei de ceara, recomandat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram