Ce cadou poti face unui iubitor de vin alb

17 decembrie 2020
Autor:
SC ClickBrainiacs Marketing Solutions SRL

Unul dintre prietenii tai este un iubitor al vinului alb si vrei sa ii faci o surpriza? Un cadou nu este niciodata usor de cumparat si nimeni nu isi doreste sa achizitioneze bunuri care ajung nefolosite. In schimb, Crama Budureasca propune cateva vinuri albe de inalta calitate care au toate sansele sa se numere printre favoritele tale si a celor dragi. La Crama Budureasca se produc vinuri albe deosebite care nu se mai intalnesc pe teritoriul tarii noastre. Acestea sunt foarte aromate, fructate, proaspete si ne incanta papilele gustative. Vinurile sunt foarte apreciate inclusiv de catre specialisti, drept dovada au fost premiate la cele mai prestigioase competitii de profil organizate in tara si in strainatate.

Sauvignon Blanc din gama Budureasca Premium chiar poate reprezenta un cadou grozav pentru orice iubitor al vinurilor albe. Pentru a ajunge la calitatea sa este nevoie de culegerea strugurilor in doua etape. Prima dintre acestea se concentreaza pe caracteristicile aromatice si aciditate care sunt necesare pentru obtinerea prospetimii. Aromele tropicale specifice unui Sauvignon Blanc se obtin datorita celei de a doua selectii. Fermentarea are loc la 14 grade pentru o perioada de trei saptamani, urmand ca mai apoi sa se aplice procesul de battonage pentru inca patru saptamani, astfel incat vinul sa devina complex.

Un iubitor de vin alb cu siguranta apreciaza o culoare deosebita a vinului, iar Sauvignon Blanc din gama Budureasca Premium ne incanta prin culoarea sa galben verzuie. Nasul aromat de fructul pasiunii si gustul patrunzator de fructe tropicale sunt o adevarata placere pentru simturi. Aromele sunt complexe si intr-o combinatie inedita, papaya si grapefruit, avand note subtile de musetel. Se recomanda a fi servit alaturi de preparate precum peste, fructe de mare, paste in sosuri albe, fie risotto cu dovleac si parmezan.

Muscat Ottonel din gama Budureasca Origini este un alt vin care poate reprezenta un cadou inspirat. Totul incepe prin culegerea strugurilor toamna tarziu pentru a avea timp sa acumuleze dulceata, aroma si gustul pentru care acest vin este atat de apreciat. Culoarea sa galben deschis cu reflexii aurii este vibranta, iar aromele de fagure de miere si flori de faneata cuceresc pe oricine. Experienta este completata cu gustul catifelat de miere si caise parguite, Muscat Ottonel din gama Budureasca Origini fiind un vin dulce foarte echilibrat. Se poate servi alaturi de dulciuri si prajituri pe baza de fructe, la o temperatura de 10 – 12 grade. Totodata, acest vin poate fi un cadou ideal pentru orice colectionar faptului ca are un bogat potential de invechire de peste 10 ani.

Fumé din gama Budureasca Premium este un vin special care a prins viata din amestecul perfect a trei soiuri de struguri, Chardonnay, Sauvignon Blanc si Pinot Gris. Numele este inspirat de aromele vinului care aduc aminte de fum, iar acestea provin de la lemnul butoiului de stejar in care se matureaza vinul. Acesta este un vin original, fapt demonstrat inclusiv de castigarea mai multor medalii la cele mai prestigioase concursuri din industrie organizate in tara si peste hotare. Fumé din gama Budureasca Premium se remarca prin culoarea sa galben pai, avand un nas de fructe exotice si note de stejar. Vinul ne incanta prin gustul sau proaspat si complex, amintind de vanilie si gutuie coapta. Se poate asocia cu preparate din peste, in special macrou sau cod, dar si cu aripioare de pui la cuptor, cu fructe de mare, branzeturi proaspete si nu numai.

Vinul alb din magazinul online al Cramei Budureasca are toate sansele sa se numere printre preferatele iubitorilor acestei bauturi, astfel ca acesta este locul ideal in care putem gasi cadoul potrivit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram