Da un refresh baii tale

25 iulie 2016

1.Culori intense
Schimbarea paletei cromatice are de fiecare data un efect estetic puternic, iar daca mai alegi si culori intense revigorarea camerei redecorate este garantata. Trebuie doar sa identifici culoarea preferata si sa gasesti nuanta potrivita.
2.Oglinzi impunătoare
Unul dintre elementele ce nu pot lipsi din baie este oglinda. De cele mai multe ori, dupa oglinda te uiti mai intai, atunci cand intri intr-o baie. Asadar, cea din baia ta trebuie sa aiba un aspect deosebit, pentru a avea un efect estetic cat mai puternic: alege dimensiunile in functie de propriile necesitati, dar alege rama in functie de cat de indrazneti vreti sa fiti. Poate fi foarte colorata sau neutra, foarte lata sau discreta, aurie sau fara sclipire – cumva, insa, tot va trebui să impresioneze.
3.Accesorii noi
Desigur, pentru revitalizarea baii poti alege si modalitati mai putin costisitoare, cum ar fi inlocuirea diferitelor accesorii: poti schimba covorul, suportul de prosoape, cosul de rufe si/sau perdeaua de la cada. In plus, ai observat ca baile par a fi noi de fiecare data când faci curat mai in amanunt? Asadar, daca faci curat luna si mai schimbi si cateva decoratiuni, te poti mandri cu baia ta fara nicio umbra de nemultumire sau remuscare.
Dar…daca te hotarasti sa reamenajezi baia, e bine de stiut ca acesta e un proces complicat, mai ales daca nu stii de unde sa incepi. Paleta cromatica si masuratorile pot fi un inceput bun. Cum faci masuratorile si cum alegi inălţimea fiecărui element de decor pentru amenajarea baii. Este totul destul de usor: trebuie numai sa te raportezi la înltimea proprie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram